ARHIVA B365

Razie în Piaţa Sudului. Poliţia a dispus amenzi şi confiscarea unor alimente

Poliţia Locală Sector 4, prin reprezentanţii Serviciului Inspecţie Comercială şi ai Direcţiei Ordine Publică, au controlat, duminică, 18 producători agricoli şi 23 de agenţi economici din Piaţa Sudului din Bucureşti. În urma verificărilor au fost date 9 amenzi în valoare totală de 9.500 de lei şi au fost confiscate 852 de kilograme de fructe şi legume.

S-au constatat nereguli în ce priveşte lipsa documentelor de provenienţă a mărfurilor, a datelor de identificare a comerciantului şi a etichetării produselor, cât şi a împiedicării poliţiştilor să desfăşoare acţiunile de control, menţionează primăria.

Sâmbătă, poliţiştii locali din sectorul 4 al Capitalei au aplicat amenzi în valoare de peste 80.000 de lei, au confiscat peste 800 de kilograme de legume şi fructe şi au retras de la vânzare mai multe alimente, în urma unor controale la comercianţii de la Piaţa Sudului.

Acţiunea a avut ca scop eradicarea comerţului ambulant, respectarea curăţeniei pe domeniul public, a normelor privind siguranţa în construcţii, a celor de igienă alimentară şi asigurarea unui comerţ legal, anunţă Primăria Sectorului 4.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button