Razie în Complexul Europa: Garda Financiară caută comercianţi care vând marfă la negru

de:
07 mart. 2011
0 Afișari
Razie în Complexul Europa: Garda Financiară caută comercianţi care vând marfă la negru

Inspectorii Gărzii Financiare şi poliţiştii au descins, în această dimineaţă, în Complexul Europa. Acţiunea îi vizează pe comercianţii care vând mărfuri la negru, anunţă Realitatea TV. Inspectorii financiari aveau informaţii că în Complexul Europa se comercializează şi sunt deţinute produse fără documente legale. Marfa ar proveni atât din ţări ale Uniunii Europene, precum şi din state din afara spaţiului UE, potrivit Mediafax.

Aproximativ 600 de depozite au fost sigilate. Marfa va fi identificată şi inventariată, urmând să se compare cu stocurile şi cu menţiunile din acte. Diferenţa deţinută ilegal va fi confiscată, iar marfa va fi comercializată prin direcţiile de Finanţe. Banii rezultaţi vor fi viraţi la bugetul de stat.

În decembrie 2010, sute de poliţişti şi jandarmi au participat la un control de amploare în Complexul Dragonul Roşu. Aceştia au verificat dacă cei de acolo lucrează cu forme legale sau dacă se comit infracţiuni economice.

O acţiune similară a avut loc şi în luna iulie 2010 când toate standurile din complexele comerciale Europa şi Dragonul Roşu au fost verificate de peste 300 de oameni ai legii.

Cookies