Razie în București. Mai mulți șoferi au fost prinși băuți sau drogați la volan și au rămas pietoni

14 aug. 2022
484 Afișari
Razie în București. Mai mulți șoferi au fost prinși băuți sau drogați la volan și au rămas pietoni
Razie în București. Mai mulți șoferi au fost prinși băuți sau drogați la volan și au rămas pietoni. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Polițiștii au organizat o razie de amploare pe străzile din București, cu scopul creșterii siguranței rutiere. Mai mulți șoferi au rămas pietoni după ce oamenii legii au constatat că se aflau la volan sub influența alcoolului sau substanțelor interzise.

Razie în București. Mai mulți șoferi au rămas pietoni

Polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere împreună cu toate echipajele din cadrul secțiilor de poliție au ieșit sâmbătă noapte spre duminică pe străzile din Capitală. Oamenii legii au verificat dacă, înainte de a se urca la volan, șoferii au consumat băuturi alcoolice sau substanțe interzise.

Totodată, pe Domeniul Știrbey din Buftea se desfășoară Summer Well 2022, iar festivalul a venit la pachet cu o serie de controale în trafic.

Zeci de echipaje de poliție au împânzit străzile din București și au oprit mai mulți conducători auto.

Acțiune organizată de Brigada Rutieră

Pe o stradă din Sectorul 1, un șofer a fost prins drogat la volan, dar și fără permis de conducere. Totodată, oamenii legii au descoperit în mașină și substanțe interzise.

Mai mulți conducători auto au rămas pietoni până la miezul nopții, după ce au fost prinși sub influența alcoolului sau substanțelor interzise.

„Un bărbat în vârstă de 41 de ani a condus autoturismul pe o stradă din Sectorul 5, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pentru consumul substanțelor psihoactive.

Un bărbat în vârstă de 54 de ani motociclist, a fost depistat în zona Piața Victoriei conducând o motocicletă, iar în urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost pozitiv”, a declarat comisarul-șef al Brigăzii Rutiere, Radu Gătan, potrivit antena3.ro.

Astfel de acțiuni sunt organizate frecvent de Brigada Rutieră București, ținând cont că, în România, principala cauză a accidentelor este consumul de alcool.

Cookies