Razie făcută de polițiștii Brigăzii Rutiere a Capitalei. S-a lăsat cu amenzi în valoare de 28.000 de lei și 30 de permise de conducere reținute

15 feb. 2021
75 afișări
Razie făcută de polițiștii Brigăzii Rutiere a Capitalei. S-a lăsat cu amenzi în valoare de 28.000 de lei și 30 de permise de conducere reținute

În nopțile 12-13 februarie și 13-14 februarie, polițiștii Brigăzii Rutiere a Capitalei au derulat o acţiune în urma căreia s-au aplicat 23 de amenzi şi s-au constatat 17 infracţiuni.

„În nopţile de 12/13 şi 13/14 Februarie a.c., poliţiştii Brigăzii Rutiere au acţionat pe principalele artere din municipiul Bucureşti pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanţilor la trafic şi combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive. În cadrul acţiunii au fost aplicate 23 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 28.000 de lei şi au fost reţinute 30 permise de conducere”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

În acest context, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

„Cu ocazia activităţilor de control desfăşurate, poliţiştii rutieri au constatat 17 infracţiuni: 9 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive; 6 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice; 2 pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a deţine permis de conducere”, au mai precizat poliţiştii.

Totodată, polițiștii au mai oprit un șofer care conducea autovehiculul în timp ce se afla sub influenţa cocainei.

„Conducătorul auto a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, au mai precizat poliţiştii.

Cookies