Razie de amploare a poliţiştilor de la Brigada Rutieră, într-un punct criminogen din Capitală

de:
02 apr. 2014
0 Afișari
Razie de amploare a poliţiştilor de la Brigada Rutieră, într-un punct criminogen din Capitală

Poliţiştii de la Brigada Rutieră au demarat, miercuri dimineaţă, o razie de amploare în Capitală. Oamenii legii derulează o acţiune preventivă pentru a verifica dacă şoferii respectă regulile de circulaţie.

Razia se desfăşoară în Sectorul 6 al Capitalei, pe Bd. Timişoara, unul din punctele criminogene identificate anul trecut, după cum a declarat, la Realitatea TV, Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Până la ora 8.00, 10 şoferi au fost sancţionaţi pentru că fie nu au acordat prioritate pietonilor, fie nu au purtat centura de siguranţă sau vorbeau la telefon. De asemenea, un şofer a fost sancţionat pentru că numrărul de înmatriculare al maşinii pe care o conducea era neconform, a precizat Andrei Codău. Potrivit acestuia, şoferii care au încălcat regulile de circulaţie au fost sancţionaţi cu 4 puncte de amendă şi cu reţinerea permisului pentru 30 zile.

Codău a mai precizat că, după traversarea pietonilor prin loc nepermis, neacrodarea de prioritate pietonilor reprezintă a doua cauză de producere a accidentelor rutiere grave, iar prin astfel de acţiuni preventive se încearcă reducerea numărului de accidente rutiere grave.

Cookies