Razie comună pe linia tramvaiului 41 de către controlori STB & polițiști locali

18 ian. 2022
1982 Afișari
Razie comună pe linia tramvaiului 41 de către controlori STB & polițiști locali
Razie comună pe linia tramvaiului 41 de către controlori STB & polițiști locali

O razie comună a controlorilor STB și Poliției Locale S6 va avea loc miercuri, pe linia tramvaiului 41, mijloc de transport în comun de care călătorii s-au plâns că se simt în nesiguranță.

Acțiunea de control de pe linia 41, tramvaiul cel mai aglomerat din București, a fost anunțată de Poliția locală a Sectorului 6.

În comunicatul administrației Sectorului 6 se arată că cine va fi descoperit că circulă fără bilet va fi dat jos, după ce va fi legitimat. În plus, oamenii legii îi vor avea în atentie pe cei care nu poartă mască de protecție, pe vânzătorii ambulanți, dar și pe cerșetori.

Primăria Sectorului 6 precizează că polițiștii locali ar fi singurii agenți care colaborează cu regia de transport în comun din București, STB.

Razia din tramvaiul 41 va deveni însă o constantă în Sectorul 6. Politiștii locali vor urca în tramvaie și autobuze, alături de controlorii STB, precizează administrația locală a sectorului.

Controlorii STB sunt obligați să poarte haine inscripționate, veste de culoare albastră, cu sigla STB (pe față) şi cu inscripţia CONTROL (pe spate). Ei pot solicita călătorilor actul de identitate, iar în caz de refuz să apeleze la polițiști, jandarmi sau polițiști locali.

Primăria Sectorului 6 a anunțat, tot miercuri, că Poliția Locală va fi dotată cu mașini electrice, ca un semnal că instituțiile publice pot contribui la reducerea poluării în București.

Cookies