Razie a poliţiştilor de la Brigada Rutieră:175 de amenzi, în valoare de aproape 100.000 lei,în 6 ore

de:
15 apr. 2014
1 Afișari
Razie a poliţiştilor de la Brigada Rutieră:175 de amenzi, în valoare de aproape 100.000 lei,în 6 ore

Acţiunea s-a derulat în sistem integrat, alături de Brigada Rutieră acţionând Serviciile de Investigarea Fraudelor, Serviciul de Ordine Publică a Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier şi Registrul Auto Român, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

Activitatea s-a desfăşurat în 7 puncte de intrare/ieşire din Bucureşti: B-dul Bucureştii Noi – D.N.1A; Şos. Colentina – D.N.2; Şos. Pipera; Şos. Pantelimon – D.N.3; Şos. Olteniţei – D.N.4; Şos. Giurgiului – D.N.5A şi B-dul Iuliu Maniu – A1.
Au fost verificate, în special, documentele ce atestă dreptul de a practica activitatea de transport rutier public de persoane, cel de transport rutier de mărfuri. S-a verificat starea tehnică a autovehiculelor cu care se efectuează activităţi de transport.

În intervalul menţionat au fost verificaţi 22 agenţi economici şi 317 mijloace de transport, fiind aplicate un număr de 175 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 97.615 lei.

De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule 3 permise de conducere şi 24 certificate de înmatriculare auto pentru săvârşirea a diverse abateri de la normele rutiere.

Cookies