ÎN BUCUREȘTIȘTIRI

Razie a Poliției Rutiere în București. Mai mulți șoferi au fost depistați drogați sau sub influența băuturilor alcoolice

Razie a Poliției Rutiere în București, sâmbătă noapte. Oamenii legii au depistat șoferi care conduceau drogați sau băuți, aplicând mai multe sancțiuni.

O razie a Poliției Rutiere în București a dus  la sancționare a zeci de șoferi care nu au respectat regulile de circulație, au urcat la volan băuți ori sub influența drogurilor.

În doar două nopți, vineri spre sâmbătă și sâmbătă spre duminică, polițiștii Brigăzii Rutiere București au depistatt șapte șoferi băuți la volan și tot atâția sub influența drogurilor.

Polițiștii au aplicat peste 30 de amenzi, cu o valoare totală de 16.000 de lei, iar 23 de conducători auto au rămas fără permis.

Un tânăr de 28 de ani care a recunoscut că a consumat cannabis, a fost condus la sediul INML, iar permisul de conducere i-a fost reţinut pe perioada cercetărilor.

Sub influența drogurilor a fost prins și un șofer de 37 de ani, iar în mașina altuia, de 23 de ani, polițiștii au găsit, conform stirileprotv.ro, substanțe interzise.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button