Războiul PNL-Clotilde Armand din Consiliul S1, faza pe valori naționale. „Nu-i pasă de nimic, dovadă e ziua în care a pus ședința!!”

07 mart. 2023
158 Afișari
Războiul PNL-Clotilde Armand din Consiliul S1, faza pe valori naționale. „Nu-i pasă de nimic, dovadă e ziua în care a pus ședința!!”
Războiul PNL-Clotilde Armand din Consiliul S1, faza pe valori naționale. „Nu-i pasă de nimic, dovadă e ziua în care a pus ședința!!” | Sursă foto: Captură Facebook-Ovidiu Vanghele

Un consilier PNL din cadrul Consiliului Local al Sectorului 1 a fost foarte deranjat de faptul că a trebuit să vină la muncă de 1 martie. Acesta o acuză pe Clotilde Armand că nu respectă valorile românește, deoarece a programat ședința de consiliu în ziua în care se celebrează mărțișorul.

Consilier PNL, nemulțumit că a venit la muncă pe 1 martie

Adrian Oianu, unul dintre consilierii liberali ce face parte din Consiliul Local al Sectorului 1 și-a exprimat public nemulțumirea față de decizia primarului Clotilde Armand de a programa ședința în data de 1 martie, conform HotNews.ro.

Iată care a fost declarația făcută de consilier, chiar în timpul respectivei ședințe:

Subliniez partea negativă a acestei zile. Vreau din nou să accentuez lipsa preocupării pentru valorile românești a acestui primar. Am învățat că nu-i pasă de cetățeni, am învățat că nu-i pasă de sector, acum înțelegem încet, încet că nu-i pasă nici de valorile românești. Și este evident asta.

În orice zi putea să pună această ședință de consiliu, și ieri și mâine, dar a pus-o astăzi ca să ne strice nouă bucuria sărbătoriri de 1 martie alături de cei dragi.

Te-ar mai putea interesa și:

Videoclipul a devenit viral

Momentul respectiv a fost extras din live-ul ședinței și postat pe rețelele de socializare de jurnalistul Ovidiu Vanghele. Clipul a devenit viral, adunând sute de reacții și comentarii de la oameni.

Iată câteva dintre comentariile lăsate de oameni:

  • „Eu n-am avut liber de 1 martie, dar uite-i pe consilierii locali „liberali” cum nu prea vor să muncească. Cine sărbătorește 1 martie în familie?! Consilierul cu șapca lipită de cap.”
  • „A pus ședința pe 1 martie că să adune ea toate florile. 😆
  • „Păi și corporațiile ne-au chemat la muncă pe 1 Martie. Acum se explică tot, ăștia vor sa ne șteargă bucuria mărțișorului.”

Cu toate că „Mărțișorul” se celebrează în toată țara, 1 martie nu se află între sărbătorile pentru care românii beneficiază de zi liberă în mod legal. Astfel că, nemulțumirea consilierului PNL nu este una întemeiată.

Următoarele zile libere de care românii vor beneficia în 2023 sunt cele oferite cu ocazia sărbătorilor pascale. Paștele Ortodox se sărbătorește anul acesta în data de 16 aprilie.

Cookies