ARHIVA B365

RĂZBOI între Chiliman şi Udrea. Chiliman: Nu accept critici de la cineva care a plătit cu sute de mii de euro o frunză

Într-o postare pe blogul său personal, edilul aduce replici tututor acuzaţiilor lansate de şefa PDL Bucureşti.”Sunt tentat să apreciez drept înduioşătoare prestaţia Elenei Udrea de la videochatul Realitatea TV. Din păcate, ştiu că în spatele elucubraţiilor lansate de acest personaj apărut parcă din neant în viaţă noastră nu se află decât o cantitate impresionantă de tupeu şi impostură, astfel încât eu, unul, mă înduioşez mai greu”, scrie pe blogul sau, Andrei Chiliman.

Şeful de la Sectorul 1, continuă şi aduce în discuţie bugetul Capitalei dar şi costul serviciului de salubrizare din sectorul său:”Elena Udrea este absolut sinceră atunci când se emoţionează că există 7 bugete şi 7 servicii de salubritate. Fiindcă, de fapt, asta e miză ţopăielii mediatice a domniei sale pe seamă noii Legi a Capitalei. UN BUGET pe care să-l controleze domnia să şi flăcăii care au inventat-o. Plus UN SERVICIU de salubritate, eventual concesionat firmei de casă a PD, REBU. Îi rog pe bucureşteni să facă un exerciţiu de memorie şi să-şi amintească munţii de gunoaie care ne sufocau pe vremea bugetului unic şi a serviciului unic de salubritate. E uşor de rememorat, n-au trecut decât vreo zece ani.”

Cât priveşte reabilitarea blocurilor din Sectorul 1, şi aceasta criticată de Elena Udrea, Andrei Chiliman susţine:”Elena Udrea minte aici cu şarmul de absolvent cum laudae al şcolii de propagandă, dans şi bune maniere, care i-a produs pe Hoară, Popoviciu, Emil Bobu şi Boc. Cel mai mare buget din Bucureşti este, fără îndoială, cel al primăriei generale, care probează atâta eficientă în investiţii încât a închis anul 2010 cu un excedent de 30 de milioane de euro. Iar în Sectorul 1, şi pentru că avem, într-adevăr, cel mai mare buget dintre primăriile de sector, reabilitarea termică este gratuită pentru proprietari. Că şi în Sectorul 2, de altfel”.

Andrei Chiliam continuă: „€œAccept critici şi insinuări ticăloase relativ la preţul reabilitării termice din Sectorul 1 de la oricine, dar nu de la o persoană care a plătit cu sute de mii de euro o frunză pe care o putea luă de pe Internet cu preţuri variind între 25 şi 200 de euro”, a concluzionat primarul Sectorul 1.

Reamintim, Elena Udrea a lansat ieri o rafală de acuzaţii la adresa edilului sectorului 1. Declaraţiile au venit în contextul în care zilele trecute, într-un interviu pentru România Liberă, Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a acuzat-o pe Elena Udrea că nu vrea altceva decat să gasească o metodă de a pune mâna pe toţi banii Bucureştiului, 2,5 miliarde de euro anual, bani pentru camarila economico-politică pe care o are PDL-ul.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button