BAZAR

Război între Andreea Marin şi noul director TVR

Întrebat insistent despre onorariile celor şapte colaboratori pe care i-a adus la TVR, Stelian Tănase a explicat că banii provin din bugetele unor emisiuni de divertisment, printre care şi „Preţuieşte Viaţa!”. „Andreea Marin avea buget de 30.000 de euro (per ediţie – n.r.), apoi a fost redus la 20.000 de euro, iar acum, când i s-au oferit 12.000 de euro, nu a mai vrut ea (să realizeze emisiunea – n.r.)”, a spus preşedintele interimar al televiziunii publice, pentru Ziarul Ring.

Contactată de „ring” în legătură cu afirmaţiile lui Stelian Tănase, Andreea Marin a declarat: „Mă deranjează că se vehiculează, prin anumite persoane sau «surse», tot felul de neadevăruri privind bugetul «uriaş» de care ar fi beneficiat «Preţuieşte Viaţa!» sau eu personal. Am avut exact bugetul necesar realizării unei asemenea producţii, negociat şi convenit, ca în orice contract. Astfel de insinuări, ca şi cele cu privire la pretinse reduceri de bugete, sunt tendenţioase şi mă miră ca dl Stelian Tănase să fi făcut astfel de afirmaţii care nu au nicio bază reală. Ele nu sunt menite să facă altceva decât să afecteze reputaţia şi imaginea echipei mele şi a mea ca profesionist, clădite cu atâta muncă, studiu şi seriozitate în ultimii 20 de ani. Nu pot spune mai mult acum, dar am să o fac pe cale legală”.

Printre cei şapte noi colaboratori ai TVR se numără şi poetul Mircea Dinescu, despre care unele surse susţin că va încasa 10.000 de euro/lună. Întrebat despre această cifră vehiculată, Stelian Tănase a explicat: „E vorba de bugetul unor emisiuni. Dinescu va realiza două emisiuni şi va lua mai puţin de 10.000 de euro”. Totodată, Mircea Dinescu a recunoscut că vrea să recupereze, inclusiv financiar, faptul că TVR nu l-a remunerat pentru prestaţia sa de pe 22 decembrie 1989. Echipei TVR i s-au mai alăturat colaboratorii Daniel Apostol, Ion Cristoiu, Florin Iaru, Ion M. Ioniţă, Miruna Munteanu şi Cornel Nistorescu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button