ARHIVA B365

RATB: S-a reluat aprovizionarea centrelor de vânzare cu carduri de călătorie

„Ca urmare a finalizării operațiunilor de verificare și encodare în Sistemul Automat de Taxare a cardurilor de călătorie achiziționate de către RATB vă aducem la cunoștință că, începând de astăzi, 20 februarie 2015, vom relua aprovizionarea centrelor de vânzare cu carduri contactless. Pe această cale, dorim să cerem scuze călătorilor noștri pentru toate inconvenientele produse de dereglarea survenită în fluxul de aprovizionare cu carduri de transport”, se arată într-un comunicat al RATB.

Călătorii au sesizat lipsa cardurilor RATB la chioșcurile de emitere şi reîncărcare carduri. Cei mai afectați de lipsa cardurilor au fost cei care nu erau din București și nu aveau posibilitatea să își achiziționeze cardul de călătorie.

Reprezentanții RATB au declarat că această situație a apărut din cauza societăților furnizoare firmele SC Mex Impex SRL și SC Inform Lykos SA, care au câștigat licitația organizată de RATB privind achiziția unui număr de 1.137.500 de carduri, iar acestea nu au fost livrate la timp.

Primele probleme privind lipsa cardurilor de călătorie la chioşcurile RATB au fost sesizate la începutul acestei luni.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button