ESENTIAL

RATB reia licitaţia pentru PLATA cu CARD BANCAR: „Numărul ofertelor a fost insuficient”

Numărul ofertelor a fost insuficient și, din acest motiv, procedura a fost reluată. Ofertele în cadrul noii proceduri sunt așteptate până la 12 august„, au declarat reprezentanții RATB, potrivit profit.ro. Anterior, ofertele au fost așteptate până pe 5 august.

Proiectul vizează dotarea vehiculelor de transport în comun cu câte un validator mixt, la prima ușă, în locul validatorului clasic existent și dotarea cu un sistem de comunicare a datelor privind validarea cu carduri bancare contactless.

Astfel, potrivit datelor RATB, realizatorul proiectului pilot va dota un număr de 119 vehicule de transport, dintre care 61 pe linia 41 și 36 pe linia 104.

Potrivit documentației proiectului, prestatorul va pune la dispoziția RATB, pe costurile sale, toată infrastructura necesară (echipamentele și aplicațiile software), respectiv validatoarele contactless cu POS încorporat (suport pentru tranzacții EMV) și va suporta costurile de realizare a proiectelor de instalare și costurile de montaj ale sistemului pe vehiculele de transport în comun.

Prestatorul va transfera către RATB sumele încasate din validările efectuate cu carduri bancare, în maxim 48 de ore de la înregistrarea tranzacției, cu comision zero.

Ofertele pot fi depuse până la 5 august 2016, inclusiv.

Anul trecut, RATB a încasat din vânzarea de titluri de călătorie și carduri contactless suma de 177,76 milioane de lei, de la 186,1 milioane de lei în urmă cu un an.

În luna mai a acestui an, RATB a reintrodus serviciul de plată a călătoriilor cu mijloacele de transport în comun prin SMS la numărul 7458, disponibil în rețelele de telefonie mobilă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button