RATB nu a decis încă dacă autobuzele turistice vor circula şi iarna

de:
21 nov. 2011
0 afișări
RATB nu a decis încă dacă autobuzele turistice vor circula şi iarna

Autobuzele turistice ale RATB circulă prin Bucureşti, deşi temperaturile scăzute i-au speriat de mult pe turişti. Regia de transport nu ştie însă ce se va întâmpla de la 1 decembrie. Conducerea instituţiei nu a luat încă o decizie în ceea ce priveşte circulaţia autobuzelor pe timp de iarnă. Este luată în discuţie şi menţinerea lor în circulaţie însă într-un număr mai mic.

Oricum, la 1 noiembrie RATB a prelungit contractul pentru închirierea celor patru autobuze de la Primăria Constanţa, întrucât vechiul contract era valabil doar până la sfîrşitul lunii octombrie. Instituţia va plăti 25.000 de euro pentru ca autobuzele să mai circule şi luna aceasta prin Bucureşti.

Linia de transport destinată vizitării obiectivelor turistice din Capitală, Bucharest City Tour a fost lansată la 28 iulie şi este deservită de patru autobuze speciale, supraetajate, cu o capacitate de 77 locuri fiecare.

Obiectivele turistice aflate de-a lungul traseului sunt: Casa Presei, Parcul Herăstrău, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Ţăranului Român, Palatul Victoria, Ateneul Român, Muzeul Naţional de Artă, Biserica Creţulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul Naţional de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Română, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Colţea, Muzeul Municipiului Bucureşti, Teatrul Naţional, Muzeul Literaturii şi Academia de Studii Economice.

Pentru un adult, preţul unui bilet este de 25 de lei, în vreme ce copiii cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani plătesc 10 lei.

Cookies