RATB îi răspunde lui Chiliman: bannerele pentru referendum au fost montate abuziv pe stâlpii regiei

de:
11 apr. 2011
0 Afișari
RATB îi răspunde lui Chiliman: bannerele pentru referendum au fost montate abuziv pe stâlpii regiei

Într-un comunicat de presa semnat de Andrei Chiliman se arata că „RATB distruge bannerele stradale ale campaniei „Apără Bucureştiul”, iniţiată de Alianţa de Centru-Dreapta PNL-PC, materiale al căror amplasament este autorizat de autorităţile competente şi le înlocuieşte cu materiale de campanie ale Elenei Udrea”.

Acuzaţiile primarului liberal merg şi către zona de buget a Capitalei, facând referire la anumite amendamente PDL, în urma cărora banii pentru investiţii au fost reduşi în favoarea unor instituţii precum RATB sau RADET. „Transformarea angajaţilor RATB în vandali politici de către slugile numite în fruntea regiei de Elena Udrea şi mafia PD explică deturnarea banului public al bucureştenilor de la investiţiile cerute de dezvoltarea oraşului, la aceste regii autonome. Vandalismul politic al RATB a fost „plătit” de consilierii generali ai PD cu o suplimentare de fonduri în cuantum de 141 de milioane de lei, bani luaţi din fondurile destinate Stadionului Naţional şi marilor lucrări de infrastructură din Bucureşti”, se mai arată în comunicatul semnat de Andrei Chiliman.

În replică, tot printr-un comunicat de presă, Regia anunţă că se confruntă în ultima perioadă cu un număr tot mai mare de panouri publicitare, bannere şi afişe montate abuziv pe stâlpii aflaţi în administrarea Regiei.

Până la această oră, la RATB nu s-a înregistrat nicio cerere din partea PNL Bucureşti, în vederea închirierii stâlpilor, motiv pentru care s-a procedat la demontarea tuturor panourilor publicitare, afişelor şi bannerelor montate pe stâlpii Regiei”, subliniază comunicatul RATB.

Totodata regia anunţă că „‘toţi cei interesaţi de închirierea stâlpilor aflaţi în administrarea RATB” se pot adresa companiei.

Reamintim, campania Alianţei de Centru-Dreapta PNL-PC pentru susţinerea unui referendum pe tema Legii Capitalei a început pe 2 aprilie. Pe lângă bannere şi afişe, PNL-PC susţine că are autorizaţii pentru ridicarea a 60 de corturi pentru strângerea de semnaturi pentru referendumul pe Legea Capitalei.

Cookies