ARHIVA B365

RATB anunţă modificări în traseul autobuzelor 104, 123 şi 124

„Pentru continuarea lucrarilor de construire a magistralei de metrou Drumul Taberei, statia, Eroilor 2, va fi reorganizat traficul rutier pe Bulevardul Eroii Sanitari si in intersectia cu Bulevardul Eroilor”, anunta RATB intr-un comunicat de presa, citat de ziare.com.

Astfel, incepand de joi, ora 11.00, „liniile de autobuze 104 si 124 vor functiona pe traseul de baza intre Cora Pantelimon, respectiv Romprim, si Opera Nationala (capatul liniei 668), apoi pe un traseu modificat, pe Splaiul Independentei (malul stang), Podul Eroilor, cu intoarcere pe Splaiul Independentei (malul drept), apoi pe traseele actuale”.

De la aceeasi data, autobuzele liniei 123 vor opri pe sensul spre Gara de Nord in statia Opera Nationala, amplasata pe Splaiul Independentei, inainte de intersectia cu Bulevardul Mihail Kogalniceanu (comun cu autobuzele liniilor 104 si 124), iar cele ale liniilor 104 si 124 vor opri si in statia Opera Nationala (capatul liniei 668), amplasata dupa rondul Piata Operei.

In perioada desfasurarii lucrarilor, autobuzele 123 nu vor mai opri in statia Opera Nationala, situata dupa rondul Piata Operei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button