Râsu’-plânsu’ la coadă la benzină sau, după caz, motorină. Top glume și meme-uri despre scumpirea carburanților și isteria de la benzinării

10 mart. 2022
1023 Afișari
Râsu'-plânsu' la coadă la benzină sau, după caz, motorină. Top glume și meme-uri despre scumpirea carburanților și isteria de la benzinării
Râsu'-plânsu' la coadă la benzină sau, după caz, motorină. Top glume și meme-uri despre scumpirea carburanților și isteria de la benzinării. Sursa foto: Unsplash

La noi, nici panica nu e panică adevărată dacă nu e însoțită de glume și meme-uri sau, cum li se spunea pe vremuri, niște miștouri mișto. Asta e, la urma urmelor, partea bună a panicii.

Mai întâi, faptele:

Miercuri seară (9 martie) românii au format cozi uriașe, atât la benzinăriile din București, cât și la cele din țară. După ce au primit tot felul de mesaje și au auzit mai multe zvonuri, oamenii s-au panicat și au crezut că prețurile la carburanți vor crește nejustificat peste noapte, așa că șoferii au accelerat spre benzinării, s-au așezat la cozi și-au stat acolo ore în șir. Misiunea lor: să facă plinul.

Glume și meme-uri despre scumpirea carburanților și isteria de la benzinării

Instantaneu, internetul s-a umplut de glume, caterinci, miștouri, meme-uri, de toate. Iată câteva dintre cele care au ajuns la noi și-am râs:

 • „DACĂ AVEȚI NEVOIE DE MOTORINĂ….. Să ajungeți aici cât mai repede, până realizează angajații că pompa e stricată!!! Doar 2.2 lei pe litru!. Am făcut plinul maşinii cu doar 80 lei. Este pompa cu Nr 2 la OMV-ul de pe colț cum mergi spre … See More”
 • „-El: Miroși a parfum scump, cu ce te-ai dat? -Ea: Cu motorină.”
 • „Vând loc la coadă la benzină”
 • „Românii nu or să mai agațe cu mașina, ci cu motorina”
 • „Nu înțeleg de ce toată lumea spune că s-a scumpit benzina. Eu bag tot de 50 de lei”
 • „Guvernul României va lansa programul pentru tineri „Primul Plin”
 • „Anul trecut am făcut ultima dată plinul. Doar că era la vasul pentru lichidul de parbriz”
 • Update la un proverb românesc: „Frate, frate, dar benzina e pe bani”
 • „Prețurile la carburanți au crescut atât de mult, încât șoferii STB îi roagă pe călătorii care urcă în autobuze să pună bani la motorină”
 • „Băieții din Dorobanți nu se mai dau cu parfum când vor să iasă în oraș. Acum se dau cu câțiva stropi de benzină.”. PS Noi vrem să-i spunem „Aqua di benzina”.

Mai jos lăsăm câteva meme-uri care ne-au plăcut:

Canistră Louis Vuitton
O să-i spunem „Canistră de fițe”.
 • Dacă este sub demnitatea ta să alimentezi în damigene, pubele de gunoi sau orice recipient care are capac, iată că a fost creată și o canistră de fițe, numai bună să mergi cu ea la mall (după ce o golești, normal :-P)
Șampanie scumpă la pompă
Șampanie scumpă la pompă
 • Dacă nu ești fan „Zarea”, iată că a apărut șampania scumpă la pompă.
Economia făcută de „Gicu”. Sursa: Facebook/ Marian Godină
Economia făcută de „Gicu”. Sursa: Facebook/ Marian Godină

Lista de glume și meme-uri despre scumpirea carburanților și isteria de la benzinării este infinită, dar noi ne oprim aici (mai avem o mașină în față și ne vine rândul la pompă😂). Între timp, premierul Nicolae Ciucă a anunțat că încep controalele pentru toate companiile petroliere care funcționează în România, pe fondul scumpirilor nejustificate a prețurilor la carburanți.

Cookies