Răsturnare de situație privind crima din Sectorul 3. S-a aflat adevăratul motiv al scandalului din sala de forță

20 ian. 2021
524 Afișari
Răsturnare de situație privind crima din Sectorul 3. S-a aflat adevăratul motiv al scandalului din sala de forță

Răsturnare de situație în cazul crimei din Sectorul 3. Anchetatorii au aflat motivul crimei din sala de forță din Capitală. Criminalul a recunoscut de la ce a pornit conflictul dintre cei doi tineri.

După mai multe ore de audieri, tânărul de 20 de ani a recunoscut că și-a înjunghiat și ucis rivalul, pe o stradă din București, după un scandal început într-o sală de forță. Se pare că agresorul s-ar fi enervat după ce a fost umilit de acesta pe internet, scrie romaniatv.net.

Motivul crimei din sala de fitness din Capitală

Conflictul dintre cei doi au început într-o sală de fitness din București, iar camerele de supraveghere au surprins mai multe scene. Disputa dintre cei doi a fost aplanată doar aparent, pentru că în cele din urmă agresorul l-a ucis pe elevul din clasa a XII-a.

După mai bine de cinci ore petrecute în fața anchetatorilor, agresorul în vârstă de 20 de ani a fost reținut. Acesta este acuzat de omor, după ce conflictul început în sala de forță din cartierul Vitan s-a încheiat cu moartea unui elev de clasa a XII-a.

Conflictul dintre cei doi a continuat în stradă, chiar în fața sălii de sport, după ce aceștia în interiorul sălii aceștia au fost separați de mai multe persoane prezente.

Victima de 19 ani a fost atacat, între blocuri cu o armă albă, pe care agresorul de 20 de ani o avea asupra lui. Martorii au dat imediat alarma, însă echipajele SMURD sosite de urgenţă la faţa locului au găsit victimă în stop cardio-respirator.

Ce spuneau autoritățile

„Astăzi, în jurul orei 16.00, prin apel 112, o persoană a sesizat un conflict între doi bărbați, în urma căruia unul a fost lovit cu un obiect ascuțit. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 11, care pe baza primelor informații au depistat in zonă, un tânăr, pe care l-au condus la sediul subunității. De asemenea, la adresă s-au deplasat echipaje de prim ajutor, care acordă îngrijiri bărbatului rănit. În pofida eforturilor medicale, tânărul a decedat.

Trupul neînsuflețit urmează a fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, au anunțat oamenii legii.

Cookies