Răsturnare de situație în S1. Treaba se împute rău! Romprest anunţă suspendarea serviciilor de salubritate, după deciziile lui Armand DOCUMENT

03 feb. 2021
384 Afișari
Răsturnare de situație în S1. Treaba se împute rău! Romprest anunţă suspendarea serviciilor de salubritate, după deciziile lui Armand DOCUMENT

Surpriză mare anunțată în Sectorul 1, înainte de ședința de Consiliu General al Sectorului 1 de miercuri. Compania ROMPREST a anunțat, într-o notificare, că suspendă serviciile de salubritate din Sectorul 1, asta după ultimele decizii ale primarului Clotilde Armand. Care ar fi explicația companiei.

Compania Romprest, operatorul delegat al serviciului de salubritate în Sectorul 1 al Capitalei, a notificat Consiliul Local al Sectorului 1, Primăria Sectorului 1, Primăria Capitalei şi Prefectura Capitalei cu privire la intenţia de a sista serviciile prestate, începând cu data de 11 februarie, în urma refuzului autorităţii contractante de a-şi respecta angajamantele.

Ce spune notificarea Romprest

Potrivit adresei intrare în posesia stiripesurse.ro, Romprest acuză tergiversarea adoptării unei hotărâri de consiliu local prin care să se implementeze soluţiile negociate de Comisia mixtă de mediere şi operatorul delegat privind eşalonarea debitelor restante şi diminuarea temporară, pe o perioadă de şase luni, a unor operaţiuni din cadrul activităţilor serviciului. Dacă până pe 11 februarie Consiliul Local al Sectorului 1 nu adoptă hotărârea cerută, Sectorul 1 riscă să intre într-o criză mai gravă decât cea din decembrie 2020, când „mulţi” de gunoaie zăceau pe străzi.

Vezi notificarea integrală transmisă de Romprest, AICI! 

Romprest o acuză pe Clotilde Armand de abuz, după încheierea unui contrat, în luna decembrie, cu o altă firmă de salubritate, pentru ridicarea gunoaielor de pe străzi. Această înţelegere s-ar fi făcut cu încălcarea legii şi a prevederilor contractuale din Consiliul Local al Sectorului 1 şi Romprest.

Cookies