Răsturnare de situație în crima urmată de sinucidere din Ilfov. Bărbatul era fost polițist al secției 2 din București. Una dintre victime este în stare gravă la spital

21 iun. 2021
378 afișări
Răsturnare de situație în crima urmată de sinucidere din Ilfov. Bărbatul era fost polițist al secției 2 din București. Una dintre victime este în stare gravă la spital

Apar informaţii noi în cazul crimei înfiorătoare de la Grădiştea de duminică, urmată de sinuciderea agresorului. Recent s-a aflat că bărbatul a lucrat ca poliţist, la Secţia 2 din Capitală și era divorțat de soția care acum se zbate între viață și moarte la spital. Totuși, cei doi locuiau în continuare împreună alături de soacră.

O crimă teribilă a șocat Capitala duminică seara. Un fost polițist a șocat o comună întreagă din Ilfov după ce și-a rănit fosta soție, a ucis-o pe mama acesteia, iar apoi s-a sinucis. Femeia a supraviețuit a supraviețuit atacului și a fost transportată de urgență la spital, cu un elicopter.

Femeia nu avea ordin de protecție

Fosta soţie a poliţistului sinucigaş din comuna Grădişea nu avea ordin de protecţie. Femeia se află acum în stare gravă la spital după ce a fost atacată cu un cuţit. Mama acesteia nu a mai supravieţuit atacului. Atacul sângeros a avut loc duminică după-amiază, iar bărbatul se pare că a lucrat ca poliţist în Capitală.

Fostul poliţist a lucrat în trecut şi la Secţia 2 din Capitală şi avea 56 de ani

Fusese dat afară din casă de soție și de soacră

Se pare că bărbatul stătea afară din locuinţă, de mai bine de trei zile, după ce se certase atât cu soţia lui, cât şi cu soacra care stătea în acelaşi loc. Acesta ar fi lovit-o pe soacră şi astfel ar fi fost dat afară din casă. Locuise în cele câteva zile în maşină, în faţa casei, iar ieri, într-un acces de furie, a recurs la gestul extrem.

Soţia lui, contabilă, era divorţată de el în acte, însă cei doi încă mai locuiau împreună. Totuşi, existau şi neînţelegeri, de aceea s-a ajuns şi la conflictul dintre bărbat şi soacra acestuia. În accesul de furie, în jurul orei 17:20, aproximativ, acesta a intrat în casă şi a înjunghiat mai întâi soţia, pe care nu a reuşit să o omoare şi mai apoi pe soacra sa, care din nefericire a decedat, scrie Antena 3.

După ce şi-a înjunghiat soacra şi fosta soţie, bărbatul s-a sinucis

Curprins de remuşcări, bărbatul a mers apoi într-o altă încăpere din locuinţă şi şi-a pus capăt zilelor. Din fericire, soţia nu a decedat, ea se află la Spitalul Floreasca din Capitală, sub atenta îngriire a medicilor. Totodată, vecinii acestei familii spun că bărbatul avea anumite probleme şi financiare, în ultima vreme, pentru că ar fi făcut mai multe împrumuturi la bănci.

Atacatorul a fost găsit mort, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l resuscita.

Poliția a deschis o anchetă

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs atacul sângeros din Grădiştea, judeţul Ilfov.

„În jurul orelor 17:23 Inspectoratul de Poliție a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că în satul Grădiștea, într-o locuință s-a prezentat fostul soț care și-a înjunghiat fosta soție și pe mama acesteia.

La fața locului s-au deplasat imediat conducerea IPJ Ilfov și polițiștii orașului Otopeni, pentru efectuarea de activități specifice.

Cu ocazia primelor verificări, în locuință au fost găsite cele 2 victime, dintre care fosta soție, în viață, dar prezentând semne de agresiune fizică, precum și mama acesteia, însă decedată. Într-una din camerele locuinței, a fost găsit bărbatul, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind decedat.

De asemenea, la locul faptei, s-a prezentat un echipaj medical, care acordă îngrijiri de specialitate. Polițiștii au stabilit identitatea celor trei persoane.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată într-o informare a IPJ Ilfov.

Cookies