ARHIVA B365

Rareş Mănescu NU mai candidează la Primăria Sectorului 6. Ce candidat PNL i-ar putea lua locul

Liberalul Rareș Mănescu, primarul care a atras criticile locuitorilor Sectorului 6 pentru că nu s-a remarcat în mandatul său la conducerea acestei zone administrative, căpătând şi o poreclă, „primarul care nu este”, nu mai vrea să se mai ocupe de problemele Sectorului 6. El lasă loc unui alt liberal să candideze la alegerile locale de anul viitor.

Primarul „dat dispărut”, Rareş Mănescu, apariţie surpriză în Sectorul 6. FOTO

Candidatul PNL pentru Sectorul 6 este deputatul Horia Mironescu, un apropiat al lui Mănescu. Mironescu a confirmat pentru BreakingNews24 că și-a depus deja candidatura în cadrul competiției interne în cadrul partidului pentru Primăria Sectorului 6.

Rareș Mănescu, primarul „care nu este”, apariție surpriză în public

Soția lui Rareș Mănescu însă, europarlamentarul Ramona Mănescu, intenționează să candideze pentru Primăria Constanța, eliberată de Radu Mazăre. Ramona Mănescu s-a transferat de altfel în luna februarie la organizația PNL Constanța, unde vechii liberali duc o luptă grea pentru a elimina din filială „moștenirea PDL”, respectiv gruparea lui Gigi Chiru.

Rareș Mănescu – „primarul care nu este”, subiect de bancuri pentru bucureșteni

PNL va participa la alegerile locale pentru București cu Cristian Bușoi pentru Primăria Capitalei și cu deputații Diana Tușa pentru sectorul 1, Dan Cristian Popescu pentru sectorul 2 și Ovidiu Raețchi la Sectorul 5. La sectorul 4 va candida fostul șef al PDL Neamț, Marius Rogin.

PREMIERĂ ÎN BUCUREŞTI Se strâng semnături pentru demiterea primarului Rareş Mănescu


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button