Rareș Hopincă este noul Prefect al Capitalei. E fostul city manager al Sectorului 5 și promite „un nou capitol” în instituția pe care o va conduce

28 iul. 2023
204 Afișari
Rareș Hopincă este noul Prefect al Capitalei. E fostul city manager al Sectorului 5 și promite
Rareș Hopincă este noul Prefect al Capitalei. E fostul city manager al Sectorului 5 și promite "un nou capitol" în instituția pe care o va conduce. Sursa foto: Facebook/ Rareș Hopincă

Rareș Hopincă a fost numit, joi, 27 iulie 2023, în funcția de Prefect al Municipiului București. Fostul city manager al Sectorului 5 a transmis că este un nou capitol profesional pentru el, dar și un nou capitol pentru Prefectura Capitalei.

Rareș Hopincă, noul Prefect al Municipiului București

În vârstă de 38 de ani, consilierul general din partea PSD a fost numit, printr-o Hotârăre a Guvernului, în funcția de Prefect al Capitalei.

Astăzi, prin Hotărârea Guvernului României, am fost numit în funcția de Prefect al Municipiului București, a anunțat Rareș Hopincă într-o postare pe Facebook.

Fostul city manager al Sectorului 5 a ținut să transmită și un scurt mesaj de mulțumire pentru premierul Marcel Ciolacu și pentru membrii Executivului: „pentru încrederea acordată”.

„Înțeleg să mă achit cu seriozitate și implicare”

Cinstea numirii în funcția de prefect al Capitalei este dublată de o responsabilitate pe măsură în fața cetățenilor Municipiului București, de care înțeleg să mă achit cu seriozitate și implicare, spune noul Prefect.

Despre numirea în noua funcție, Hopincă spune că este un nou capitol atât pentru el, cât și pentru Prefectura Municipiului București.

Noul Prefect îi asigură pe bucureșteni că o să lucreze cu aceeași pasiune și determinare ca și până acum. Totodată, va continua să își dedice energia și priceperea Capitalei și cetățenilor din acest oraș.

Mulțumesc colegilor din Partidul Social Democrat și tuturor acelora care au încredere în mine. Vă asigur că voi lucra cu aceeași pasiune și determinare ca și până acum și că voi continua să îmi dedic energia și priceperea Bucureștiului și locuitorilor săi, a conchis Rareș Hopincă.

Rareș Hopincă are peste 15 ani de experiență profesională, din care 8 ani în funcții de conducere. Postul de Prefect al Capitalei a rămas vacant încă de la sfârșitul lunii martie, când Toni Greblă a fost numit în funcția de Președinte al Autorității Electorale Permanente (AEP).

Fostul city manager al Sectorului 5 a renunțat la funcție în momentul în care Cristian Popescu Piedone a fost eliberat din închisoare și s-a întors la conducerea Primăriei Sectorului 5.

Cookies