Rareș Hopincă, după încă o ședință-n cartier, ca să știe cum o să fie când ajunge la primărie. „În Pantelimon, probleme multe și complexe”. A încheiat cu aer optimist, mângâind o pisică

10 iul. 2024
9231 afișări
Rareș Hopincă, după încă o ședință-n cartier, ca să știe cum o să fie când ajunge la primărie.
Rareș Hopincă, după încă o ședință-n cartier, ca să știe cum o să fie când ajunge la primărie. "În Pantelimon, probleme multe și complexe". A încheiat cu aer optimist, mângâind o pisică. Sursa foto: Rareș Hopincă/Facebook

Rareș Hopincă s-a întâlnit seara trecută cu bucureșteni din cartierul Pantelimon, iar azi a ținut să anunțe că „problemele sunt numeroase și urgente”.

Primarul ales al Sectorului 2 i-a lăudat pe oamenii care locuiesc în zona Aleii Pantelimon, însă a subliniat că ei au ajuns să facă treaba administrației locale.

Întâlnirea s-a încheiat într-o notă pozitivă, iar Hopincă a fost fotografiat mângâind o pisică.

Hopincă s-a întâlnit cu bucureșteni din Pantelimon

Marți seară, 9 iulie 2024, Rareș Hopincă s-a întâlnit cu bucureșteni care locuiesc în zona Aleii Pantelimon din Sectorul 2.

Azi, 10 iulie 2024, primarul ales al Sectorului 2 spune ce anume a constatat, după ce a vorbit cu oamenii. Hopincă spune că problemele sunt multe și necesită rezolvare imediată.

Aseară m-am întâlnit cu cetățenii din zona Aleii Pantelimon. Deși m-am bucurat să ne revedem și să discutăm, am constatat din nou că problemele sunt numeroase și urgente. Norocul face însă că locuitorii sunt oameni gospodari, care preiau inițiativa și fac treaba administrației locale. Dar nu este suficient, a spus Rareș Hopincă într-o postare pe Facebook.

La ce concluzii a ajuns Hopincă: blocurile trebuie anvelopate, trebuie rezolvată problema incintelor pentru colectarea deșeurilor (gunoaiele nu pot fi lăsate pe stradă, în căldură), trebuie să înceapă lucrări publice în zonă.

  • este urgent să ne apucăm de anveloparea blocurilor. Am discutat punctual despre ce este de făcut și împreună cu echipa mea îi vom îndruma pe președinții de asociații să își pregătească documentația, astfel încât imediat ce vom ajunge la Primărie să ne apucăm de treabă.

  • este important să rezolvăm problema incintelor pentru colectarea deșeurilor. Este inadmisibil ca acestea să fie depozitate sub balcoane sau la colț de stradă, în plină caniculă. Este dezamăgitor să vedem atâta ignoranță din partea primăriei, care ar trebui să fie prima interesată în rezolvarea acestor probleme.

  • este urgent să demarăm lucrări publice în zonă, pentru reconfigurarea spațiului public, crearea de noi locuri de parcare, crearea de zone de relaxare și locuri de joacă, dar și pentru întreținerea corespunzătoare a spațiilor verzi, a spus primarul ales al Sectorului 2.

La finalul postării, Hopincă a mai declarat că a venit momentul ca administrația locală să își asume responsabilitatea și să lucreze împreună cu bucureștenii.

Și vom face împreună această schimbare!

Lăsăm și poze cu pisica:

Sursa foto: Rareș Hopincă/Facebook
Sursa foto: Rareș Hopincă/Facebook

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies