ARHIVA B365

Rareș Bogdan s-a autodenunțat – Da, l-am avertizat pe Oprescu!

Sorin Oprescu spune că a fost avertizat de mai multi ziariști, între care și de Rareș Bogdan, că va fi arestat. 

„Da, l-am avertizat pe Sorin Oprescu. E doar o mostră. L-am avertizat public, în emisiuni. În rest spre dezamăgirea unora nu-l cunosc personal. Face parte din puţinii politicieni de rang înalt cu care nu am dat nas în nas niciodată. Cu Sorin Oprescu nu am băut niciodată, m-am întâlnit de 2-3 ori în spaţiul public. Niciodată doar eu cu el. Le-am spus public acelaşi lucru şi lui Gruia Stoica şi lui Dan Radu Ruşanu şi Carabulea. Şi în cazul în care domnul Mişu Negriţoiu va ajunge la beciul domnesc va fi mai uşor pentru că are cine să vină, am înţeles că s-a căsătorit cu o soţie de 40 de ani.

Legat de domnul Oprescu, am văzut pe unii care îşi freacă mâinile de bucurie. Marele Oprescu spune tot. Eu m-aş bucura să spună tot. Ar fi spus în instanţă că l-am avertizat că va fi arestat. Când a fost luat Moni Wigler, era o chestiune de timp până va fi arestat şi Oprescu. Eu doresc să mă autodenunţ public. L-am avertizat pe primarul general că o să încurce. Îi dădeam informaţiile în direct, pentru că dezvăluiam furăciunile, dezvăluiam că a închiriat sediul primăriei la care era acţionar. Au plătit chirie de 11 milioane şi puteau cumpăra clădirea cu 9 milioane. O sumă colosală, aproape 250 de mii de euro pe lună- chirie.

Voi continua investigaţiile şi fac dezvăluiri în continuare.

Săracul Cozmin Guşă a fost băgat degeaba în lumea asta. L-a băgat Sorin Oprescu şi pe Guşă, deşi el nu vorbeşte de 2-3 ani cu individul ăsta. Oprescu a încercat că a zis că e televiziunea lui Guşă.

Nu ne opreşte nimic. Cu siguranţă că reacţia doctorului bătrân şi depravat ascunde o frustare uriaşă, că Jocuri de Putere dezvăluie despre caracatiţa din Primărie.”, a spus Rareş Bogdan.

„Ce îi transmit eu doctorului? Pregăteşte patul pentru odraslă pentru că va veni să îţi ţină de urât. Sper ca înainte de Mirciulică să ajungă directorii din primărie care formează caracatiţa. Toate dovezile pe care le aveţi aduceţi-le aici la Realitatea TV”, a mai spus Rareş Bogdan, conform realitatea.net.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button