Rareş Bogdan: “Nu suntem mulțumiți de Nicuşor Dan, București e un oraș haotic. Sau își bagă mințile-n cap, sau…” (Totuși, dl. Bogdan nu se declară interesat să candideze)

04 oct. 2022
435 Afișari
Rareş Bogdan: “Nu suntem mulțumiți de Nicuşor Dan, București e un oraș haotic. Sau își bagă mințile-n cap, sau...”  (Totuși, dl. Bogdan nu se declară interesat să candideze)
Rareş Bogdan: “Nu suntem mulțumiți de Nicuşor Dan, București e un oraș haotic

Rareș Bogdan, europarlamentar și prim-vicepreședinte al PNL, declară că liberalii nu sunt mulțumiți de Nicușor Dan, primarul general pe care ei l-au susținut la alegerile de acum doi ani. Nu sunt mulțumiți, mai spune el, de modul în care este administrată Capitala, despre care zice că a devenit un oraş haotic, scrie News.ro

Rareș Bogdan despre Nicușor Dan: Am sperat să-și înțeleagă menirea

Invitat la Realitatea Plus, Rareş Bogdan a spus că în PNL va exista o “analiză serioasă” în chestiunea Nicușor Dan și a mai precizat că el nu îşi propune că candideze pentru funcţia de primar general al Capitalei.

Spun din start că vom avea o analiză extrem de serioasă. Noi nu suntem mulţumiţi de Nicuşor Dan. Am sperat că venirea lui din societatea civilă îl va face un primar care să-şi înţeleagă menirea. Din păcate, noi avem doar un primar din 7 că aşa s-a negociat la vremea respectivă, nu mă mai uit în spate să spun cine a greşit şi au cum a greşit şi sigur că Partidul Naţional Liberal va lua o decizie în ceea ce îl priveşte pe Nicuşor Dan. Astăzi noi nu suntem mulţumiţi de modul cum e administrat Bucureştiul.”

„Nicușor trebuie să se trezească”

Rareș Bogdan a mai declarat că Bucureşti a devenit, sub administrarea lui Nicușopr Dan,  un oraş haotic:

Ca lucrul să fie extrem de clar, mi se pare că este haotic şi mi se pare că încrederea de care s-a bucurat echipa de acolo se apropie de sfârşit. Deci, sau îşi bagă minţile în cap şi înţeleg menirea pentru care conduc un oraş uluitor de 3 milioane de locuitori, şi o spune spun un ardelean da, care iubeşte acest oraş, datorită spiritului său şi datorită acestui melanj cultural, pe care-l are şi spiritului său extraordinar investiţional, deschis, oraşul ăsta are nevoie de nişte oameni care să aibă o viziune. Nicuşor sau înţelege, doarme bine într-o noapte se trezeşte, şi înţelege că nu mai merge să oprească nici investiţii şi în acelaşi timp nici să ne explice că va face, va face, va va face şi au trecut de 2 ani de zile.

„PNL va căuta soluții”, Rareș Bogdan. nu e interesat să candideze el însuși

Rareș Bogdan spune că PNL va căuta soluții la “problema de la ”, totuși, că el  nu îşi doreşte să candideze la postul de primar general al Capitalei, dau că liberalii au soluţii.

 Sigur că vom căuta soluţii, PNL are soluţii şi oameni foarte buni. Să ne înţelegem foarte clar, eu nu mi-am dorit să candidez şi nu voi candida, dar asta nu înseamnă că nu voi fi extrem dă critic cu cei care nu-şi fac treaba. Pentru că trăiesc aici, copiii mei, voi trăiesc aici, familia mea trăieşte aici, pentru că văd potenţialul acestui oraş aşa cum văd potenţialul acestei ţări”.

Sondaje de opinie recente arată o scădere semnificativă a încrederii al bucureștenilor în Nicușor Dan. 7 din 10 bucureșteni au o părere proastă și foarte proastă despre activitatea lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei.  

Îți recomandăm să citești și:

Cookies