BAZAR

Rareş Bogdan de la Realitatea TV, şef la cotidianul România Liberă

UPDATE Potrivit unei alte surse, Dan Adamescu a vorbit despre venirea lui Rares Bogdan pe o pozitie de conducere, dar nu a mentionat clar ce functie va avea acesta – redactor-sef, manager sau altceva. Adamescu ar fi reprosat faptul ca, pana acum, ziarul si Dan Turturica nu l-au aparat in „lupta lui cu Ponta”, stiute fiind problemele pe care patronul Romaniei libere le are in justitie.

Intentia inlocuirii lui Dan Turturica vine pe fondul nemultumirilor exprimate in repetate randuri de proprietarul ziarului ca publicatia nu i-ar fi luat apararea in cazul scandalului de la Astra, unde Dan Adamescu este de asemenea actionar.

Alte surse din redactia Romania Libera spun insa ca ar putea fi vorba de o preluare a ziarului condus de Dan Adamescu. In prezent, Medien Holding, care editeaza ziarul Romania Libera, se confrunta cu dificultati financiare. Din acest motiv, ziarul inregistreaza intarzieri semnificative la plata salariilor. In urma cu cateva luni, compania Astra Asigurari a cerut in instanta insolventa Medien Holding, insa la sfarsitul lunii octobmrie Tribunalul Bucuresti a amanat pentru 14 decembrie o decizie in acest dosar.

Sursa: Hotnews


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button