Raportul Curţii de Conturi în care apar cheltuieli nejustificate, contestat de Primăria Capitalei

de:
30 apr. 2011
0 Afișari
Raportul Curţii de Conturi în care apar cheltuieli nejustificate, contestat de Primăria Capitalei

În raport se arată, printre altele, că Primăria Capitalei a dat, în 2009, o sumă cu şapte milioane de lei mai mare decât valoarea stabilită prin propriile norme pentru cumpărarea unui teren afectat de lucrările executate la obiectivul de investiţii „Pasajul Mărăşeşti”. „Până în prezent, Curtea de Conturi nu s-a pronunţat asupra contestaţiei depuse de Primăria Municipiului Bucureşti„, sustin reprezentanţii municipalităţii.

Edilii spun că preţul la care s-a făcut cumpărarea „reprezintă acordul de voinţă al părţilor (Comisia de negociere din cadrul Primăriei Capitalei şi proprietarul terenului)” şi a fost stabilit în concordanţă cu prevederile legale.

Raportul Curţii de Conturi mai arată că tot municipalitatea a plătit în mod ilegal, în acelaşi an, 510.205 de lei reprezentând servicii de dezinsecţie împotriva ţânţarilor. În raport se arată că suma a fost ” decontată în plus faţă de volumul acestei operaţiuni prevăzut prin contract şi serviciile decontate pe suprafeţe care nu există în realitate (în parcuri şi cimitire)”.

Sursa: NewsIn

Cookies