Răpirea din Pipera, dintre-o parcare subterană. Un bărbat a fost băgat cu forța într-o dubă, care a demarat în trombă. Ceva mai apoi, a fost abandonat în stradă

03 mai 2024
2751 afișări
Răpirea din Pipera, dintre-o parcare subterană. Un bărbat a fost băgat cu forța într-o dubă, care a demarat în trombă. Ceva mai apoi, a fost abandonat în stradă
Răpirea din Pipera, dintre-o parcare subterană. Un bărbat a fost băgat cu forța într-o dubă, care a demarat în trombă. Ceva mai apoi, a fost abandonat pe o stradă | Foto simbol; credit: Marcel Kohler/Pexels

Polițiștii din București au fost alertați aseară, târziu, că un bărbat a fost răpit din parcarea unui complex rezidențial din Pipera, de pe Bulevardul Erou Iancu Nicolae.

Răpirea din Pipera, din parcarea subterană a unui complex rezidențial

Paznicul complexului rezindențial este cel care a anunțat răpirea, anunță Poliția Capitalei, printr-un comunicat:

La data de 2 mai 2024, Poliţia Capitalei – Secţia 2 a fost sesizată, de către un agent de pază al unui complex de locuinţe din Sectorul 1, despre faptul că un bărbat ar fi fost introdus într-o autoutilitară, împotriva voinţei sale.

Polițiștii a început să caute duba cu care bărbatul a fost răpit din parcare. Au găsit, destul de repede, victima, care fusese abandonată pe strada Nisipoasa din Sectorul 1, și duba – lăsată pe Șoseaua Pipera, dar nu și atacatorii.

La scurt timp, victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 33 de ani, a fost găsită de către poliţişti din cadrul Secţiei 6, pe o stradă din Sectorul 1. Un echipaj de prim-ajutor i-a acordat acestuia îngrijiri medicale, fiind transportat la spital pentru investigaţii suplimentare. De asemenea, autoutilitara a fost identificată în proximitatea locului unde a fost găsită victima.

La Spitalul Elias a fost transportat bărbatul răpit din parcarea complexului rezidențial.

Potrivit unor surse judiciare citate de Știrile ProTV, locul unde s-a petrecut atacul este parcarea complexului Cortina Residence.

În prezent, mai anunță Poliția Capitalei, se fac investigații, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea depistării autorilor atacului.

Ce s-a mai întâmplat în București în ultimele ore:

Cookies