ARHIVA B365

RAPID VS PANDURII TÂRGU JIU, AZI, MIERCURI, MECI ÎN LIGA I. LIVE LA TV, LIVE TEXT, SCOR FINAL: 0 – 3

SCOR FINAL: 0 -3.

Min 90+3: GOOOOOL PANDURII: 0-3, RĂDUȚ. Mijlocașul gorjenilor a transformat fără emoții lovitura de la 11 metri

Min 90+2: PENALTY PANDURII! Sapina l-a faultat în careu pe Shamsin

Min 71: A DOUA SCHIMBARE LA RAPID. A ielșit Gecov, a intrat JOSLMin 78: ULTIMA SCHIMBARE LA PANDURII. A ieșit Roman, a intrat SHAMSINMin 79: ULTIMA SCHIMBARE LA RAPID. A ieșit Rui Miguel, a intrat COIMBRA

Min 67: A DOUA SCHIMBARE LA PANDURII. A ieșit Grecu, accidentat, a intrat RĂDUȚ

Min 60: OOOOOL PANDURII: 0-2, CMOVS, AUTOGOL. Fundașul central a deviat nefericit o centrare din corner a lui Shalaj

Min 35: BARĂ PANDURII! Grecu a centrat în careu, de pe stânga, dar balonul a luat o traiectorie ciudată și a lovit transversala porții lui Buchta

Min 45: GOOOOOL PANDURII: 0-1, GOL MRZLJAK. Nistor a centrat în careu, Săpunaru a greșit o preluare, Mrzljak a preluat, a intrat în careu și a marcat prin stânga lui Buchta.

Min. 15: PRIMA SCHIMBARE LA PANDURII. A ieșit Pintilii, accidentat, a intrat ERICOMin 31: BARĂ RAPID! Daniel Niculae a trecut de un fundaș după care a șutat în bara din dreapta porții.

A început partida. Lovitura de start le-a aparținut gorjenilor.

UPDATE 16:50 

Deși startul partidei a fost programat la ora 16:45, jucătorii au intrat mai târziu pe teren. În acest moment se intonează imnul Rapidului.

Aproximativ 4,000 de fani au venit pe Giulești pentru a fi alături de Rapid la ultimul meci din Liga 1.


RAPID VS PANDURII TÂRGU JIU, AZI, MIERCURI, MECI ÎN LIGA I. LIVE LA TV, LIVE TEXT, SCOR LIVE

Deja retrogradată, Rapid își ia la revedere de la Liga 1 în fața propriilor suporteri. Fanii l-au cerut în primul „11” pe Daniel Pancu, pentru ca acesta să-și facă retragerea într-un meci oficial, dar acest lucru ar însemna ca giuleștenii să piardă la „masa verde”, atacantul fiind suspendat pentru meciul cu gorjenii.

Echipele probabile, conform dolce-sport.ro

Rapid: Bornescu – Săpunaru, Sapina, Cmovs, J. Oriol – Gecov, Garay – Kikas, Rui Miguel, E. Oriol – D. Niculae

Pandurii: Stanca – Ungurușan, Șandru, Vasiljevic, Grecu – Mrzljak, Pintilii – Răduț, Nistor, Shalaj – M. Roman

RAPID VS PANDURII TÂRGU JIU, AZI, MIERCURI, MECI ÎN LIGA I. LIVE LA TV, LIVE TEXT, SCOR LIVE

Aproximativ 100 de poliţişti bucureşteni vor acţiona azi, 27 mai a.c., pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul Giuleşti „Valentin Stănescu” din Capitală, a meciului de fotbal dintre echipele F.C. RAPID BUCUREŞTI şi C.S. PANDURII LIGNITUL TÂRGU JIU.

Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

RAPID VS PANDURII TÂRGU JIU, AZI, MIERCURI, MECI ÎN LIGA I. LIVE LA TV, LIVE TEXT, SCOR LIVE

Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:

manifestaţi răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;
respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier;
nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule;
adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

RAPID VS PANDURII TÂRGU JIU, AZI, MIERCURI, MECI ÎN LIGA I. LIVE LA TV, LIVE TEXT, SCOR LIVE

Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112.

Totodată, puteţi sesiza problemele din trafic la numărul de telefon 021.9544.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button