Rapid-Steaua: Bătaie cu pietre între suporteri, trei mașini avariate. VIDEO

de:
14 apr. 2013
1 Afișari
Rapid-Steaua: Bătaie cu pietre între suporteri, trei mașini avariate. VIDEO

Scorul meciului îl aflați aici.

RAPID-STEAUA: Cu câteva ore înaintea meciului, suporterii celor două echipe s-au luat la bătaie cu pietre, pe stradă. 

Cele două grupuri, compuse din aproximativ 40 de persoane, au aruncat cu pietre unul în celălalt, dar din fericire niciunul dintre cei implicaţi nu a fost rănit astfel încât să aibă nevoie de îngrijiri medicale. De altfel, până la sosirea poliţiei, bătaia se încheiase, iar oamenii legii au constatat că au fost avariate câteva maşini.

Purtătorul de cuvânt Jandarmeriei Bucureşti pentru Digi 24, citat de Prosport: „A izbucnit o altercaţie între două grupuri de persoane. S-au bătut undeva în zona unui bar. În momentul în care au ajuns colegii mei nu mai era nimeni acolo. Nu au fost reţinute persoane. Din câte ştiu, nu au fost persoane rănite. Au fost doar maşini avariate. Două echipaje de jandarmi sunt acum în zonă. Vom face cercetare la faţa locului şi vom lua măsurile legale”.

Trei maşini au fost avariate în Capitală, în zona Sebastian, duminică, în urma unor incidente în care au fost implicate două grupuri de suporteri, cu câteva ore înainte de meciul Rapid – Steaua, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache.

„În jurul orei 16.55, a fost chemat un echipaj de jandarmerie în zona Sebastian, pe strada Nedeleanu Ion din Sectorul 5, unde a avut loc o confruntare între două grupuri de persoane neidentificate, pentru că la sosirea jandarmilor nu mai era nimeni în zonă. Au fost implicate 20-30 de persoane, care au aruncat cu pietre şi sticle. În urma incidentului trei autoturisme parcate în zonă au fost avariate, cu geamurile sparte. Din declaraţiile martorilor se pare că a fost vorba despre două grupări de suporteri stelişti şi rapidişti. Grupuri de jandarmi şi poliţişti încearcă să identifice persoanele implicate şi adună probe”, a spus Enache.

Imagini surprinse de un telespectator au fost trimise realitatea.net

RAPID – STEAUA, derby-ul etapei a 26-a din LIGA 1, se dispută în această seară, de la ora 20:30, pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu. Partida RAPID – STEAUA este transmisă LIVE la TV de DigiSport.

Cookies