Rapid şi Chiajna vor disputa un baraj pentru rămânerea în Liga 1- decizia FRF

de:
06 iul. 2013
0 Afișari
Rapid şi Chiajna vor disputa un baraj pentru rămânerea în Liga 1- decizia FRF

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a decis, în şedinţa de sâmbătă, ca în ediţia 2013/2014 a Ligii I să participe 18 echipe, Rapid şi Concordia Chiajna urmând să dispute, în data de 13 iulie, un baraj de menţinere, a declarat preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, conform Realitatea.net.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că în şedinţa de sâmbătă şapte membri ai Comitetului Executiv al forului au votat pentru un sistem cu 18 echipe în Liga I în sezonul 2013/2014, iar unul a votat pentru 17 formaţii. „După luări de cuvânt ale majorităţii membrilor Comitetului Executiv am supus la vot numărul de echipe: din opt membri, şapte au votat pentru 18, un vot a fost pentru 17. Apoi s-a trecut la prezentarea criteriilor de departajare: criteriul sportiv, criteriul de licenţiere… La propunerea lui Costin (n.r.-Dumitru Costin), cu şapte voturi pentru şi unul împotrivă, Comitetul Executiv a aprobat desfăşurarea unui baraj la Ploieşti între Concordia, echipă fără criteriul sportiv, şi Rapid, fără criteriul de licenţiere, sâmbătă, la Ploieşti, la ora 21.00”, a spus Mircea Sandu.
Preşedintele FRF a precizat că în cazul în care meciul nu se va putea desfăşura la Ploieşti, se va căuta altă variantă: „Dacă nu vom încerca o altă soluţie, poate chiar în Bucureşti”.

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a decis, în şedinţa de sâmbătă, ca în ediţia 2013/2014 a Ligii I să participe 18 echipe, Rapid şi Concordia Chiajna urmând să dispute, în data de 13 iulie, un baraj de menţinere.

Cookies