Rapid riscă dezafilierea de la FRF. Cum ar putea avea giuleştenii aceiaşi soartă ca U Craiova

de:
27 aug. 2013
0 Afișari
Rapid riscă dezafilierea de la FRF. Cum ar putea avea giuleştenii aceiaşi soartă ca U Craiova

Rapidiştii sunt nemulţumiţi de faptul că Mircea Sandu nu a făcut recurs la decizia TAS prin care forul de la Laussane a hotărât că barajul dintre Chiajna şi Rapid este ilegal. După ce s-a sfătuit cu avocaţii, Adrian Zamfir a luat decizia de a chema FRF-ul în judecată. Iar aici intervine elementul surpriză, clubul urmând să deschidă procesul în civil, la Tribunalul Bucureşti, acolo unde giuleştenii vor cere daune financiare în valoare de cinci milioane de euro.

Ultimii care au procedat în acest mod şi au mers în civil, înainte să epuizeze toate instanţele sportive, au fost cei de la Universitatea Craiova, iar din cauza acestei acţiuni, „Ştiinţa” a fost dezafiliată de FRF. „Feroviarii” nu se tem însă că vor avea soarta oltenilor: „Am discutat cu avocaţii şi am hotărât să dăm federaţia în judecată pentru că ne considerăm dezavantajaţi de lipsa de reacţie pe care au avut-o reprezentanţii FRF, după decizia TAS. Să vedem dacă vor face şi cu noi cum au făcut cu cei de la Craiova”, a declarat un oficial al giuleştenilor.

La rândul lor, ultraşii rapidişti au luat decizia de a da federaţia în judecată pentru a-şi recupera banii pe care i-au cheltuit pe bilete la meciurile cu Concordia Chiajna şi FC Vaslui. În plus, suporterii vor să-şi primească şi banii pe care i-au plătit pentru deplasarea din prima etapă, de la Vaslui. Aceştia şi-au angajat un avocat, iar în zilele următoare vor demara procedurile pentru deschiderea procedurii.

Cookies