ARHIVA B365

Meci RAPID- GAZ METAN MEDIAŞ, în LIGA 1, vineri, 8 AUGUST 2014, LIVE LA TV. SCOR FINAL 1-1

RAPID- GAZ METAN MEDIAŞ, în LIGA 1, vineri, 8 AUGUST 2014, LIVE LA TV. RAPID-GAZ METAN MEDIAŞ va fi transmis LIVE de LOOK TV și LIVE TEXT de B365.ro.

FINAL DE MECI! FINAL DE MECI! Uluire totala in Giulesti! Se termina 1-1, iar Rapid scapa doua puncte printre degete in prelungiri! Meciul se termină 1-1, iar Rapid scapă doua puncte printre degete in prelungiri!

Min. 90+3:  GOOOOOOL GAZ METAN Corner pentru oaspeți, Llullaku înscrie în prelungiri pentru medieșeni.

Min. 71: Schimbare Gaz Metan: Iese Romeo, intră Avram

Min. 69 – Sut din 14 metri, direct in bratele lui Bornescu. Lullaku are prima ocazie de cand a intrat pe teren

Min. 46 – A început repriza a doua!

Min. 42 –  GOOOOOOL!  Daniel PANCU deschide scorul. Ciolacu îi centrează lui Pancu, mingea e plasată din 3 metri sub bară! SCOR 1-0

Min. 29: Stoica greșește nepermis în duelul cu Romeo, jucătorul lui Dulca rămâne singur cu Bornescu, însă portarul Rapidului reușește să evite iar golul

Min. 11 – Buziuc trage bine din careu, însă Bornescu este atent și reușește să respingă la ocazia oaspeților.

Min. 1 – Meciul a început.

ECHIPELE DE START:

RAPID: Bornescu – Tînc, Al. Iacob, Mera, M. Stoica – Săndulescu, E. Dică – Al. Coman, Pancu, Cojocnean – Ciolacu

GAZ METAN: Pleşca – V. Creţu, Mujdragici, Muth, Szilagyi – Todea, Tahar – C. Petre, Figliomeni, R. Romeo – Buziuc

În cea de-a treia etapă a Ligi I de fotbal, Rapid București întâlnește, pe teren propriu, echipa antrenată de Cristian Dulca, Gaz Metan Medias. Meciul se dispută vineri, 8 august 2014, este transmis LIVE de LOOK TV și va fi difuzat de la ora 21:00.

Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

RAPID- GAZ METAN MEDIAŞ, în LIGA 1, vineri, 8 AUGUST 2014, LIVE LA TV.

În acest sens, poliţiştii bucureşteni vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Totodată, poliţiştii Capitalei vor accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

RAPID- GAZ METAN MEDIAŞ, în LIGA 1, vineri, 8 AUGUST 2014, LIVE LA TV.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

RAPID- GAZ METAN MEDIAŞ, în LIGA 1, vineri, 8 AUGUST 2014, LIVE LA TV.

Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:

manifestaţi răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;
respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul
rutier;
nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule;
adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la
trafic;

Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112. Totodată, puteţi sesiza problemele din trafic la numărul de telefon 021.9544.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button