Rapid-FCSB, 2-0 aseară. A luat foc mahalaua Giulești

25 iul. 2022
1024 Afișari
Rapid-FCSB, 2-0 aseară. A luat foc mahalaua Giulești
Meciul de fotbal dintre FC Rapid 1923 si FC FCSB | Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Rapid-FCSB 2-0. La 11-12, noaptea Giuleștiului a fost în aer.

Giuleștiul a luat foc pe arșiță! Voi vă dați seama? Ce pasiune îți trebuie ca să reziști?

În mahalaua de blocuri ghetou și de case pipernicite, pe calea tramvaiului de-o dungă, La Priceputu, Pe Potcoava, uite Opera Comică, și Cimitirul, La Petrișor Events, La Crama Trântu, La Salon Secrets, La Double Luciana, La Tezaur și la Prompt service, până sus în Godeni, pe Carpenului, Smochinului, La biserică la Nădejdea lumea a luat-o razna! Lumea a luat foc.

Rapid-FCSB 2-0. A câștigat Rapid-ul și a câștigat în Giulești

A câștigat pe stadionul lui, și a câștigat împotriva FCSB este Steaua București.

Ce poate fi mai focos ca ăst eveniment? Și s-a simțit focosul până-n Copșa Mică, pe Migdalului. Jugăstrului s-a topit în Dudului. Toate astea fac mitologia Giuleștiului, Sunt străzi, locuri, afaceri. S-a dansat pe Cărămidăriei, la Gogoși, și la Chef Nicu Kebab. Și pe Bunicuței s-a dat drumul la bere. Bucuriile sunt simple, vara asta. Rapid-ul l-a avut pe Săpunaru în teren și pe Mutu la timonă.

Rapid-FCSB 2-0. Data trecută, Rapid-ul a pierdut, a jucat haos neavându-l pe Săpunaru. Uite-l pe Săpunaru.

Nu cred în steaua lui Mutu încă, îl las să confirme, dar ieri steaua fragilă din coca s-a văzut pe cer. Și mă bucur. Toată săptămâna, adică de joi încoace, de când s-au pus biletele în vânzare Giuleștiul a fost în arderi. Lumea credea că e accident în mahala. Zilnic era accident. S-au vândut abonamente la Teren, la meciuri și lumea are nevoie de rapid, că Rapid nu trădează și-ți dă infarct. Apropo chiar și la dezinsecție București a fost flacără de Rapid. Institutul Pasteur? S-a trezit portarul din somn. A înjurat. E apatrid, nu vrea să se bucure de nimic.

Nota B365.ro: În schimb, noi vrem să ne bucurăm. De povestirile lui Eugen, de exemplu:

Cookies