ȘTIRI

RAPID-DINAMO, SÂMBĂTĂ, 27 SEPTEMBRIE 2014, LIVE LA TV: 3.000 de spectatori, în Giulești

RAPID – DINAMO, SÂMBĂTĂ, 27 SEPTEMBRIE 2014, în etapa a 9-a a Ligii I, LIVE LA TV, SCOR LIVE. Rapidiştii îi vor întâlni, sâmbătă, 27 septembrie 2014, pe stadionul Valentin Stănescu din Giuleşti, pe alb-roşii, în etapa a noua a Ligii I. La ce oră e meciul: Meciul RAPID – DINAMO începe sâmbătă, 27 septembrie, de la ora 21.00. Cine transmite meciul: Meciul va fi transmis LIVE LA TV de LOOK TV.

RAPID – DINAMO, SÂMBĂTĂ, 27 SEPTEMBRIE 2014. RAPID BUCUREŞTI ocupă în prezent locul 12 în clasament, având 8 puncte, obţinute după 2 victorii, 2 egaluri şi 4 înfrângeri. DINAMO BUCUREŞTI se află în prezent pe locul 4 în clasamentul din Liga I, având 15 puncte, după 4 victorii, 3 egaluri şi 1 înfrângere.

RAPID – DINAMO, SÂMBĂTĂ, 27 SEPTEMBRIE 2014, în etapa a 9-a a Ligii I, LIVE LA TV şi ONLINE. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.00 doar pe bază de bilete şi invitaţii, anunţă Jandarmeria.

RAPID – DINAMO de SÂMBĂTĂ, 27 SEPTEMBRIE, LIGA 1. LIVE LA TV:
Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

RAPID – DINAMO de SÂMBĂTĂ, 27 SEPTEMBRIE, LIGA 1. LIVE LA TV: 

– Pentru acest meci, organizatorul a pus la dispoziţia suporterilor proprii 4000 de bilete şi 200 de bilete suporterilor echipei oaspete.

– Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

– Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

RAPID – DINAMO, SÂMBĂTĂ, 27 SEPTEMBRIE 2014, în etapa a 9-a a Ligii I, LIVE LA TV ŞI ONLINE.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button