RAPID BUCUREŞTI-FC BRAŞOV,LIGA I. VINERI, 17 OCTOMBRIE. Aganovic a marcat în min. 83:SCOR FINAL 0-1

de:
17 oct. 2014
0 Afișari
 RAPID BUCUREŞTI-FC BRAŞOV,LIGA I. VINERI, 17 OCTOMBRIE. Aganovic a marcat în min. 83:SCOR FINAL 0-1

RAPID BUCUREŞTI-FC BRAŞOV, SCOR FINAL 0-1. FINAL de meci. FC Brașov câștigă trei puncte importante în Giulești. Gazdele intră în lupta pentru evitarea retrogradării.

RAPID BUCUREŞTI-FC BRAŞOV, SCOR FINAL 0-1. 

Min. 83:  GOOOOOL FC BRAȘOV! AGANOVIC! Serginho centrază de pe stânga, Enceanu trece pe lângă minge, care ajunge la colțul lung, de unde Aganovic o reia în plasă, cu latul, de la 8 metri. Rapid – FC Brașov 0-1!

Min. 81. Alexandru Coman e avertizat după un henț.

Ratare incredibila a lui Ciocalteu! Constantinescu trimite in 6 metri pentru el, dar nu poate relua decisiv in poarta ramasa goala!

Min. 74: Străuț vede galben după un fault asupra lui Balint.

Min. 73: Ocazie FC Brașov: centrare de pe dreapta a lui Marian Constantinescu, Alexandru Coman intervine în propriul careu, în fața lui Cicâlteu, trimite mingea spre propria poartă, dar Drăghia reușește să respingă.

Min. 71: Aganovic vede galben pentru faultul asupra lui Martin.

Min. 67: Ultima schimbare la brașoveni: iese Cătălin Munteanu șin intră Bruno Madeira.

Min. 62: ELIMINARE MACHADO! Se reface echilibrul pe teren. Machado îl faultează pe Martin, vede al doilea galben, și este eliminat.

Min. 61: La brașoveni iese Țâră și intră Enceanu.

Min. 59: Ricardo Machado este avertizat pentru proteste

Min. 55: Grigorie trage de la 11 metri, direct in blocajul fundasilor adversi.

Min. 53: Aganovic nu nimereste poarta din doar cativa metri!

Min. 46: Iese Diogo Santos, intră Cicâlteu.

Pauză pe Stadionul Giulești

Min. 45: Aganovic trimite in marginea careului mic, respinge Sandulescu pana la Constantinescu, care nu nimereste poarta de la 25 de metri!

Min. 41: Țâră șutează mult peste, din doar cativa metri, dupa centrarea lui Aganovic.

Min. 39: Tânc este avertizat pentru o tinere de tricou.

Min. 37: Santos e avertizat.

Min. 33: Contră rapidă a Brașovului, Constantinescu și Grigorie se încurcă, primul rămâne cu mingea și șutează de la marginea careului. Drăghia respinge cu pieptul, apoi prinde.

Min. 31: Mendy blocheaza o minge trimisa prin fata portii de cei de la Brasov.

Min. 30: Schimbare la Rapid. Iese Ciolacu și intră Valentin Negru.

Min. 27: CARTONAȘ ROȘU MERA! Rapid rămâne în 10 pentru 65 de minute. Ioan Mera vede al doilea glaben după ce l-a ținut pe Țâră! Fundașul gazdelor este eliminat.

Min. 21: BARĂ RAPID. Săndulescu a trimis cu capul în bară, singur în fața porții, după ce portarul Iacob s-a ciocnit de Cilaco și a rămas căzut pe gazon.

Min. 9: Ciolacu șutează din interiorul careului, dar Iacob reușește să respingă, spectaculos, de la colțul scurt, apoi să rețină balonul.

Min. 6: Mera vede primul galben al meciului, după un fault la mijlocul terenului asupra lui Țâră.

Min. 1: A început partida.

RAPID BUCUREŞTI-FC BRAŞOV, SCOR FINAL 0-1. 

RAPID BUCUREŞTI-F.C. BRAŞOV, LIGA I, VINERI, 17 OCTOMBRIE. RAPID – FC BRASOV LIVE LOOK TV, SCOR LIVE ONLINE B365.ro: Rapid și FC Brașov se întâlnesc de la ora 21:00.

RAPID – FC BRASOV LIVE LOOK TV: Giuleștenii au nevoie disperată de puncte. Rapid e pe locul 14 în clasament, poziție retrogradabilă.

FC Brașov stă ceva mai bine. „Stegarii” traversează o perioadă bună de la revenirea pe bancă a lui Adrian Szabo și sunt pe 8, cu 13 puncte.

RAPID BUCUREŞTI-FC BRAŞOV, SCOR FINAL 0-1. 

Rapid – FC Brașov, ora 21:00, în etapa a XI-a a Ligii I.

RAPID – FC BRASOV LIVE VIDEO LOOK TV: Echipe

RAPID: Drăghia – Tânc, Iacob, Mera, Mendy – Martin, Negru, Coman, Cojocnean – Balint, Ciolacu

FC BRAȘOV: Iacob – Străuț, Machado, Leko, Serginho – Santos, Madeira – Șt. Grigorie, Aganovic, Buga – L. Ganea

RAPID BUCUREŞTI-FC BRAŞOV, SCOR FINAL 0-1. RAPID – FC BRAȘOV, VINERI, 17 OCTOMBRIE. LIVE la LOOK TV și ONLINE. Comisia de Recurs a FRF a admis apelul clubului Rapid şi a desfiinţat decizia Comisiei de Disciplină în cazul incidentului rasist de la partida cu Concordia Chiajna, acordând dreptul formaţiei giuleştene de a evolua în următoarele două partide pe teren propriu cu spectatori, scrie romaniatv.net.

RAPID BUCUREŞTI-FC BRAŞOV, SCOR FINAL 0-1.  RAPID – FC BRAȘOV, VINERI, 17 OCTOMBRIE. LIVE la LOOK TV și ONLINE. Antrenorul Marian Rada nu va putea conta în meciul cu FC Braşov pe Daniel Pancu, Emil Dică şi Cătălin Savin, care au revenit la antrenamente, însă nu sunt refăcuţi în totalitate.

RAPID – FC BRAȘOV, VINERI, 17 OCTOMBRIE. LIVE la LOOK TV și ONLINE. De asemenea, Cătălin Doman s-a reaccidentat şi va trebui să înceapă o nouă perioadă de refacere. Nu va putea juca împotriva „stegarilor” nici francezul Jean-Bryan Boukaka, care nu a fost încă legitimat.

RAPID – FC BRAȘOV, VINERI, 17 OCTOMBRIE. LIVE la LOOK TV și ONLINE.  „Doman are probleme cu ligamentele, dar nu la genunchiul operat, ci la celălalt. A fost consultat de un medic şi am înţeles că nu este de operaţie pentru că nu este rupt ligamentul, dar e nevoie de mare atenţie la recuperare ca să nu se rupă de tot”, a explicat antrenorul Marian Rada.

RAPID – FC BRAȘOV, VINERI, 17 OCTOMBRIE. LIVE la LOOK TV și ONLINE. „Nu cred că se va mulţumi cu un egal, însă noi sperăm să luăm toate cele trei puncte. FC Braşov este în revenire de formă, iar pentru noi, cu o echipă încă neomogenă, orice meci este greu în Liga 1”, a mai spus Marian Rada.

RAPID – FC BRAȘOV, VINERI, 17 OCTOMBRIE. LIVE la LOOK TV și ONLINE. Antrenorul FC Braşov, Adrian Szabo, are tot lotul valid, cu excepţia lui Mugurel Buga, care este accidentat.

RAPID – FC BRAȘOV, VINERI, 17 OCTOMBRIE. LIVE la LOOK TV și ONLINE.  În ultima săptămână s-a vorbit foarte mult despre schimbarea acţionariatului la FC Braşov. În cazul în care Ioan Neculaie va ajunge la un acord cu „fraţii Meridian”, Ioan Andone ar veni la Braşov ca manager general, iar Adrian Falub ca antrenor principal.

RAPID BUCUREŞTI-FC BRAŞOV, SCOR FINAL 0-1. 

RAPID – FC BRAȘOV, VINERI, 17 OCTOMBRIE. LIVE la LOOK TV și ONLINE.  „Chiar nu mă deranjează zvonurile cu schimbarea antrenorului. Atunci când se schimbă acţionariatul la un club, este normal ca noii proprietari să vină cu propria echipă tehnică şi administrativă. Indiferent de deciziile care se vor lua, noi, cei din stafful tehnic, ne vom face datoria”, a spus antrenorul Adrian Szabo.

RAPID – FC BRAȘOV, VINERI, 17 OCTOMBRIE. LIVE la LOOK TV și ONLINE. Szabo a mai declarat că obiectivul principal al echipei sale este să obţină victorie în faţa Rapidului.

RAPID BUCUREŞTI-FC BRAŞOV, SCOR FINAL 0-1. 

RAPID – FC BRAȘOV, VINERI, 17 OCTOMBRIE. LIVE la LOOK TV și ONLINE.  „Obiectivul principal este să obţinem victoria în faţa Rapidului. Suntem în continuare datori tutruror celor care iubesc această echipă, cu o victorie în deplasare. Rapid are jucători tineri, imprevizibili, care joacă cu elan, dar noi vom face totul să ne impunem jocul. Trebuie să ne aşteptăm ca susţinerea fanilor rapidişti în număr mare, acesta fiind primul meci al lui Marian Rada în Giuleşti, de la revenirea lui pe banca Rapidului”, a precizat Adrian Szabo.

Cookies