Rapid a scăpat de faliment

de:
31 mart. 2014
0 Afișari
Rapid a scăpat de faliment

Acum gruparea îşi poate depune dosarul la FRF în vederea obţinerii licenţei pentru ediţia 2014/2015 a Ligii I, scrie realitatea.net.

„În baza articolului 101, alineatul 1, din Legea nr.85 pe 2006, privind procedura insolvenţei, confirmă planul de reorganizare al debitoarei Fotbal Club Rapid – în insolvenţă. Fixează termen pentru continuarea procedurii la data de 26 septembrie”, se arată în soluţia dată de completul de judecată de la Tribunalul Bucureşti.

Părţile din acest dosar pot face recurs în termen de şapte zile de la comunicare. Unul dintre avocaţii celor trei jucători Dănuţ Coman, Ovidiu Burcă, Ionuţ Stancu, care contestă planul de reorganizare, a declarat că va face recurs la decizia Tribunalului Bucureşti.

Avocaţii jucătorilor Dănuţ Coman, Ovidiu Burcă, Ionuţ Stancu, Paul Codrea, Marius Bilaşco şi Călin Albuţ au solicitat instanţei respingerea planului de reorganizare şi intrarea clubului Rapid în procedura de faliment.

Giuleştenii sunt în insolvenţă de la sfîrşitul lui 2012, iar cei doi acţionari care au cumpărat clubul de la George Copos, Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir, au avut câteva tentative de a vinde pachetul majoritar, însă iniţiativele au eşuat.

Cookies