Răniţii din Club Colectiv, vizitaţi de premierul Dacian Cioloş.Miercuri, răniţii de la Spit. de Arşi

de:
25 nov. 2015
0 Afișari
Răniţii din Club Colectiv, vizitaţi de premierul Dacian Cioloş.Miercuri, răniţii de la Spit. de Arşi

În spitalele din Capitală mai sunt internate, marţi, 39 de persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, dintre care 10 sunt în stare critică şi gravă, alţi aproape 30 de pacienţi fiind spitalizaţi în clinici din Marea Britanie, Belgia, Olanda, Austria, Israel, Norvegia şi Germania.

Ajutoare financiare de 10.000 lei pentru fiecare persoană din Sectorul 3, rănită în Colectiv

AJUTOR FINANCIAR RĂNIŢI #COLECTIV. Victimele incendiului din Club Colectiv, care locuiesc pe raza Sectorului 3, sau rudele celor decedați, ar urma să primească ajutoare financiare de câte 10.000 de lei de la Primăria Sectorului 3. Proiectul urmează să fie supus votului Consiliului Local, joi, pe 26 noiembrie 2015.

Potrivit datelor Ministerului Sănătăţii (MS), marţi dimineaţă erau internaţi în spitale din Capitală 39 de răniţi, dintre care la Spitalul de Arşi 11 pacienţi, la Spitalul „Bagdasar-Arseni” – 9, la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” – 5, la Spitalul Elias – 3, la Spitalul Militar Central – 4, la Spitalul Floreasca – 3, la Spitalul Universitar de Urgenţă – 2, la Spitalul „Dimitrie Gerota” şi la Institutul „C.C. Iliescu” – câte un pacient, scrie realitatea.net.

Ministerul Sănătăţii a precizat că 42 dintre răniţii care au fost trataţi, după incendiul din 30 octombrie, în spitale din Capitală au fost externaţi.

Alţi 39 de răniţi au fost transferaţi din spitale din Capitală în unităţi sanitare din străinătate, însă zece au decedat, trei în Marea Britanie, doi în Germania, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia şi unul în Franţa.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În trei săptămâni de la tragedie au decedat alte 33 de persoane, numărul victimelor ajungând, în 22 noiembrie, la 60.

Primăria Capitalei oferă gratuit locuri de veci victimelor din Colectiv, la 27 de zile de la tragedie

La peste trei săptămâni de la tragedia din Colectiv, Primăria Capitalei oferă gratuit locuri de veci victimelor incendiului. Municipalitatea și-a anunțat această intenție încă din primele zile care au urmat incendiului, însă un proiect de hotârâre în acest sens a fost formulat abia acum. Proiectul va fi supus aprobării Consiliului General al Municipiului București în ședința din 25 noiembrie. 

Cookies