BAZAR

RĂNIŢI COLECTIV.Expoziţie caritabilă a fotografului Miluţă Flueraş, victimă a tragediei din Colectiv

RĂNIŢI COLECTIV. Miluță Flueraș „se află în continuare internat în spital, cu arsuri de gradul doi, iar tratamentul medical este extrem de costisitor”, spun organizatorii expoziției.

RĂNIŢI COLECTIV. „Miluță este colegul nostru. Era acolo pentru că își făcea meseria, meseria asta pe care o iubim atât de mult. Niciunul dintre noi nu s-a gândit vreodată că activitatea noastră din spatele obiectivului ne-ar putea costa viața sau ne-ar putea aduce pe un pat de spital într-o stare atât de gravă. Ne dorim din suflet să îl putem ajuta și încurajăm sibienii să se alăture demersului nostru, să doneze cât pot pentru a-i ușura colegului nostru zilele de suferință”, spune Sebastian Marcovici, președintele Asociației Focus Sibiu.

Primăria Capitalei oferă gratuit locuri de veci victimelor din Colectiv,la 26 de zile de la tragedie

RĂNIŢI COLECTIV. La peste trei săptămâni de la tragedia din Colectiv, Primăria Capitalei oferă gratuit locuri de veci victimelor incendiului. Municipalitatea și-a anunțat această intenție încă din primele zile care au urmat incendiului, însă un proiect de hotârâre în acest sens a fost formulat abia acum. Proiectul va fi supus aprobării Consiliului General al Municipiului București în ședința din 25 noiembrie.

Expoziția cu cele 30 de fotografii din concerte, ale lui Miluță Flueraș, va putea fi vizionată până în data de 9 decembrie, anunţă romaniatv.net. 

BILANŢUL TRAGEDIEI DIN CLUB COLECTIV A AJUNS LA 60 DE MORŢI. Alex Hogea a decedat la Viena, duminică

Bilanţul tragediei din Club Colectiv a ajuns la 60 de morţi, după ce duminică a murit un alt rănit, internat la un spital din Viena. Alex Hogea avea 19 ani, fiind student la Facultatea de Automatică de la Universitatea Bucureşti.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button