FIT CITY

RĂNIŢI COLECTIV:Basistul trupei Up To Eleven, Liviu Popescu, a ieşit din comă şi şi-a strigat mama

RĂNIŢI COLECTIV. „Liviu a deschis ochii după o săptămână de somn. Erau umflați și nu puteau încă focaliza cum trebuie, dar ne-a recunoscut. A încercat să vorbeasca și cu greu, ca un copil care abia învață să pronunțe primele cuvinte, a reușit să articuleze „ma-ma”. A vrut să ne spună mai mult de atât, ba chiar să schițeze un zâmbet, dar nu a reușit. Era încă prea sedat. La plecare ne-a făcut ușor „Pa-pa”, cu piciorul. Medicii sunt mulțumiți de cum arată operațiile. Bacteriile rămân în continuare o îngrijorare pentru ca sunt urâte și puternice, dar este bine că nu sunt în sânge”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de socializare a artistului, conform romaniatv.net.

BILANŢUL TRAGEDIEI DIN CLUB COLECTIV A AJUNS LA 60 DE MORŢI. Alex Hogea a decedat la Viena, duminică

RĂNIŢI COLECTIV. Bilanţul tragediei din Club Colectiv a ajuns la 60 de morţi, după ce duminică a murit un alt rănit, internat la un spital din Viena. Alex Hogea avea 19 ani, fiind student la Facultatea de Automatică de la Universitatea Bucureşti.

Din păcate riscul apariţiei unor complicaţii este mare, tocmai de aceea medicii sunt încă rezervaţi.

RĂNIŢI COLECTIV. Între timp, o altă victimă, rănită în tragedie a anunţat că se simte mai bine.
Corina Gabriela Ioniță e internată într-un spital din Anglia și pentru că starea ei s-a mai îmbunătățit a decis să le trimită un mesaj prietenilor: „Vă iubesc dragii mei! Este prima zi în care intru pe Facebook, prima zi în care vă scriu cu mâna mea, bine, cu degetul meu, singurul nebandajat. Sunt pe mâini bune aici în UK, iar rănile mele se vindecă încet, dar sigur. Fiţi binecuvântaţi!”, a scris tânăra pe Facebook.

Un tânăr de 19 ani, rănit în incendiul din Club Colectiv de pe 30 octombrie, şi care se afla internat la spital în Viena a murit, duminică. Astfel, bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 60 de morţi, zeci de persoane fiind încă internate în diferite spitale din Capitală şi din străinătate. 

Alex Hogea avea arsuri pe 60% din suprafaţa corpului şi arsuri ale căilor aeriene. 

Student la Facultatea de Automatică și Calculatoare din București, tânărul originar din Sinaia a ajus la spital, în noaptea tragediei, cu arsuri de peste 60 la sută din suprafața corpului. El a fost transportat ulterior la un spital din Viena, unde a stat intubat, anunţă romaniatv.net.

Un tânăr de 22 de ani a decedat, sâmbătă dimineaţă, la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală, fiind cea de-a 59-a victimă a incendiului din Club Colectiv din data de 30 octombrie. Potrivit unor surse citate de România TV, ar fi vorba de Alexandru Mihai Iancu. Vineri, o altă tânără de 28 de ani şi-a pierdut viaţa la un spital din străinătate. 

Tânărul de 22 de ani care a decedat în această dimineaţă la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală avea arsuri pe aproape jumătate din suprafaţa corpului şi arsuri grave ale căilor respiratorii. 

Ronnie O’Sullivan şi Stuart Bingham au aprins lumânări în memoria victimelor din Club Colectiv

Jucătorii de snooker Ronnie O’Sullivan şi Stuart Bingham au mers, duminică, la Club Colectiv din Capitală, unde au aprins câte o lumânare în memoria celor care au decedat, în urma incendiului din 30 octombrie.

Încă de la început, medicii au fost rezervaţi privind starea sa de sănătate, tânărul fiind menţinut în viaţă cu ajutorul unui plămân artificial, anunţă Realitatea TV. 

Vineri dimineaţă a fost înregistrat cel de-al 58-lea deces în urma incendiului din Club Colectiv, din data de 30 octombrie. Andreea Ştefan, de 28 de ani, avea arsuri grave pe 30% din suprafaţa corpului şi căile respiratorii afectate. 

Potrivit voceavalcii.ro, Andreea a fost trezită ieri de medici timp de 45 de minute, însă se pare că nu ar fi reacţionat foarte bine, ea fiind îngrozită de starea în care se afla. De aceea, cadrele medicale se pare că au băgat-o din nouă în comă indusă.

A fost găsit DOCUMENTUL care ar putea schimba DOSARUL COLECTIV. Era sub casa de marcat. FOTO

Anchetatorii au găsit contractul încheiat între patronii clubului Colectiv şi firma care reprezenta formaţia Goodbye to Gravity, ce a concertat în seara de 30 octombrie 2015 în club. Iniţial, existenţa documentuluin a fost pusă sub semnul întrebării, chiar dacă patronii Colectiv au susţinut de la început că ei au închiriat clubul în seara tragediei, cu o singură excepţie.

Joi, o altă tânără, Ana Albu, cunoscută și ca Elsa, care își sărbătorea ziua de naștere, împreună cu fratele său, la Colectiv, a murit. 

Este vorba de o tânără ce se afla de trei săptămâni în stare gravă. Ea fusese transferată de la spitalul Sf. Ioan la Spitalul de Urgență pentru Chirurgie PLastică și Reparatorie și Arsuri București, anunță Digi 24. 

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, Adrian Stănculea, a declarat, pentru MEDIAFAX, că joi a decedat o pacientă care fusese transferată de la Spitalul „Sfântul Ioan”.

Potrivit unor surse medicale, miercuri a fost transferată de la Spitalul „Sfântul Ioan” la Spitalul de Arşi Ana Albu (37 de ani). Tânăra a fost internată în 30 octombrie, după incendiul din clubul Colectiv, la Spitalul „Sfântul Ioan”, în stare gravă, cu arsuri pe corp şi arsuri de căi respiratorii.

În urma incendiului din clubul Colectiv,în spitalele din România mai sunt internaţi 43 de pacienţi răniţi, dintre care 10 în stare critică sau gravă. De asemenea, peste hotare mai sunt 29 de victime ale incendiului din Colectiv. 

Mesaj emoţionant al lui Nicoll Şerban, o tânără de 16 ani, rănită în Colectiv, care a ieşit din comă

Nicoll Şerban, o tânără de 16 ani, a ieşit din comă, după aproape trei săptămâni de la tragedia din Club Colectiv. Fata a postat un mesaj emoţionant pe Facebook, spunând că îi pare rău că nu poate răspunde tuturor celor care îi scriu din cauză că mâinile îi sunt încă grav afectate.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button