Rampe de acces și scări la intrările de bloc din Sectorul 3, construite la solicitarea Asociațiilor de Proprietari. Angajații primăriei sunt cei care vin să le monteze

03 mart. 2023
7730 afișări
Rampe de acces și scări la intrările de bloc din Sectorul 3, construite la solicitarea Asociațiilor de Proprietari. Angajații primăriei sunt cei care vin să le monteze
Rampe de acces și scări la intrările de bloc din Sectorul 3, construite la solicitarea Asociațiilor de Proprietari. Angajații primăriei sunt cei care vin să le monteze. Sursa foto: Facebook - Robert Negoiță

Cetățenii din Sectorul 3 pot beneficia de rampe pentru acces la intrările în scările de bloc printr-un proiect derulat de Primăria Sectorului 3. Angajații primăriei se vor ocupa și de montarea acestora.

Vor fi montate rampe de acces și trepte la intrările de bloc din S3 doar la solicitare

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a anunțat, într-o postare pe Facebook, că există un proiect în derulare prin care Asociațiile de Proprietari pot solicita construirea de rampe de acces și înlocuirea treptelor la intrările în scările de bloc.

Astfel, locuitorii pot discuta cu Asociațiile blocurilor pentru ca acestea să depună o cerere pentru facilitarea lucrărilor online.

Rampele și treptele sunt produse în stația de prefabricare deținută de Primăria Sectorului 3. În cadrul acesteia se produc și jardiniere, borduri, grinzi pentru poduri și pasaje și alte obiecte care sunt folosite pentru amenajările urbane și în construcții.

De asemenea, stația de prefabricare are comenzi și din partea terților, precum primării sau firme, care se ocupă de realizarea mai multor lucrări.

Montarea, atât a rampelor, cât și a treptelor, va fi făcută de angajații Primăriei Sectorului 3. Asociațiile de Proprietari trebuie doar să trimită cererea mai sus menționată pentru ca lucrările să poată fi făcute.

Gropile de le carosabil din Sectorul 3 au început să fie astupate

Primarul Sectorului 3 anunța, în luna februarie, că au început lucrările pentru repararea gropilor de pe carosabil ce au apărut în urma temperaturilor scăzute din timpul iernii. Vremea ține cu cei care realizează lucrările, astfel că vehiculele pentru asfaltare au apărut precum ghioceii.

Cetățenii pot semnala astfel de probleme în următoarele locuri:

  • pe pagina oficială de Facebook a PS3, printr-un mesaj privat,
  • pe site-ul primăriei S3,
  • în aplicația de mobil „Primăria Sectorului 3”, iar mai multe informații le puteți afla de AICI.

Gropile din carosabil s-au creat din cauza ciclurilor de îngheț-dezgheț din timpul iernii, acestea având un efect negativ asupra fisurilor deja existente. Daunele s-au produs, totuși, chiar dacă nu au existat precipitații într-o cantitate semnificativă.

Cookies