Ramona Păuleanu dă în judecată Spitalul Filantropia: Bebelușul meu a luat bacterii de aici. Prezentatoarea TV cere 1 milion de euro despăgubiri

13 ian. 2022
621 Afișari
Ramona Păuleanu dă în judecată Spitalul Filantropia: Bebelușul meu a luat bacterii de aici. Prezentatoarea TV cere 1 milion de euro despăgubiri
Ramona Păuleanu dă în judecată Spitalul Filantropia: Bebelușul meu a luat bacterii de aici. Prezentatoarea TV cere 1 milion de euro despăgubiri

Prezentatoarea ProTV a născut prematur gemeni: o fetiță și un băiețel. La două luni de la internare, cel mic a făcut meningită, după ce a luat o bacterie din spital. Din această cauză, Ramona Păuleanu a anunțat că acționează în instanță Spitalul Filantropia pentru malpraxis.

Ramona Păuleanu dă în judecată Spitalul Filantropia: Bebelușul meu a luat bacterii de aici. Prezentatoarea TV cere 1 milion de euro despăgubiri, iar anunțul a fost făcut într-o postare, pe pagina de Facebook.

Ramona Păuleanu dă în judecată Spitalul Filantropia: Bebelușul meu a luat bacterii de aici

Prezentatoarea ProTV a anunțat că este îsărcinată în 7 luni, în primăvara anului trecut. Gemenii s-au născut la scurt timp, prematur, iar băiețelul a trebuit să rămână internat în spital. La două luni de zile de la internare, cel mic a contractat un enterococ și a făcut sepsis, apoi meningită.

Îți recomandăm să citești și: Un bebeluș abandonat în ger năprasnic a fost salvat de o gașcă de puști. Mama unuia dintre ei l-ar adopta pe loc

Ramona Păuleanu a anunțat că dă în judecată Spitalul Filantropia pentru malpraxis și a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt.

1 milion de euro (despăgubiri) este suma pe care o cere prezentatoarea prognozei meteo de la ProTV. Această sumă nu este cerută pentru că are nevoie de bani și nici nu vrea să se îmbogățească, declară Ramona Păuleanu. Mama băiețelului spune că cere 1 milion de euro despăgubiri pentru că dorește să se facă dreptate, iar în cazul în care ar câștiga, banii ar fi donați către o cauză în care credea.

„Imi voiam baiatul bine, nu-i suma sa compenseze suferinta lui.”, spune Ramona Păuleanu pe Facebook.

Spitalul joacă murdar

Prezentatoarea spune că, din mai multe motive, nu a vrut să dezvolte acest subiect, dar în clipa de față știe sigur că va merge „până în pânzele albe”, pentru a face dreptate și explică și de ce.

Ramona Păuleanu spune că a realizat și în momentul în care bebelușul s-a îmbolnăvit, dar și acum, că spitalul joacă murdar.

Chiar miercuri, 12 ianuarie 2022, în ziua în care a anunțat că dă în judecată spitalul Filantropia din București, mama celui mic a aflat că toate cele întâmplate sunt din cauza unei infecții pe care o avea și a provocat nașterea prematur și care a afectat și gemenii. Ramona Păuleanu nu a avut nicio informație despre această infecție, până acum, iar analizele care apar pe foaia de externare sunt doveditoare și o contrazic.

Culmea, două diagnostice noi au apărut post-externare.

Prezentatoarea este conștientă că nu este putred sistemul medical românesc, ci oamenii care lucrează aici.

„Sunt convinsa ca or sa inventeze tot felul de mizerii, ma aștept la orice. Dar ii anunț pe aceasta cale, ca si eu merg pana la capăt.
Păcat de oamenii oamenii competenți și empatici care lucrează acolo, prinși involuntar în aceasta mocirla. Si-mi pare rău că îi amarasc cu acest mesaj”, a conchis Ramona Păuleanu.

Cookies