ARHIVA B365

Ramona Mănescu și Nini Săpunaru, propunerile liberalilor pentru Ministerul Transporturilor

Conducerea liberalilor a decis duminică să o nominalizeze pe Ramona Mănescu la şefia Ministerului Transporturilor, în contextul în care deputatul Ovidiu Silaghi, propus pentru această funcţie, şi-a retras candidatura, scrie rtv.net.

Practic, liberalii discută posibilitatea de a-i înainta premierului Ponta două variante: propunerea pentru Transporturi să fie Ramona Mănescu, sau, în caz contrar, ca Nini Săpunaru să fie susţinut în continuare pentru postul lăsat liber de demisia lui Relu Fenechiu.

Premierul Victor Ponta consideră că o nominalizare a Ramonei Mănescu pentru funcţia de ministru al Transporturilor reprezintă o variantă mai bună decât alte propuneri, la acest moment fiind aşteptată o decizie oficială a PNL, au declarat surse politice, citate de zf.ro.

Premierul Victor Ponta îi va trimite luni dimineaţa preşedintelui Traian Băsescu noua nominalizare pentru funcţia de ministru al Transporturilor. Ponta a declarat că aşteaptă din partea PNL ca pentru Transporturi să fie propusă o persoană cu experienţă politică, imagine foarte bună şi un profesionist în domeniu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button