Ramona Mănescu, noul ministru al Transporturilor, a depus jurământul de învestitură

de:
26 aug. 2013
0 Afișari
Ramona Mănescu, noul ministru al Transporturilor, a depus jurământul de învestitură

La evenimentul de la Palatul Cotroceni au fost prezenţi vicepremierul Gabriel Oprea , ministrul Economiei, ministrul de Interne, Radu Stroe, ministrul pentru Buget, Liviu Voinea, ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, ministrul Mediului, Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, ministrul pentru Păduri, Lucia Varga, ministrul pentru relaţia cu Parlamentul, Mihai Voicu.

PNL a propus doi candidaţi pentru şefia Ministerului Transporturilor: pe Nini Săpunaru şi pe Ramona Mănescu. Premierul Victor Ponta a declarat că europarlamentarul PNL Ramona Mănescu, soţia primarului Sectorului 6 al Capitalei, este o variantă mai bună pentru preluarea postului lăsat liber de Relu Fenechiu.

Conducerea liberalilor a decis duminică să o nominalizeze pe Ramona Mănescu la şefia Ministerului Transporturilor, în contextul în care deputatul Ovidiu Silaghi, propus pentru această funcţie, şi-a retras candidatura. 

Premierul Victor Ponta a anunţat că, luni dimineaţa, îi trimite preşedintelui Traian Băsescu noua nominalizare pentru funcţia de ministru al Transporturilor. Ponta a declarat că aşteaptă din partea PNL ca pentru Transporturi să fie propusă o persoană cu experienţă politică, imagine foarte bună şi un profesionist în domeniu. 

Cookies