Rămășițe umane au fost găsite de muncitori în Sectorul 3 al Capitalei

25 iun. 2021
145 Afișari
Rămășițe umane au fost găsite de muncitori în Sectorul 3 al Capitalei

Muncitorii care realizau săpături în sectorul 3 al Capitalei au dat de mai multe oseminte aflate în apropierea unei grădinițe. Momentan se așteaptă realizarea unei expertize amănunțite din partea antropologilor, pentru a afla cu precizie câte oseminte se află acolo, dar și care este vechimea acestora.

Descoperire macabră realizată în sectorul 3 al Capitalei. Aceștia au descoperit mai multe rămășițe umane în momentul în care realizau săpături în cadrul unor lucări de reparații realizate în preajma unei grădinițe de pe strada Popa Nan, potrivit Antena 3.

Rămășițe umane descoperite în Capitală – Autoritățile au început o anchetă

Muncitorii care se aflau în acel moment pe șantier nu au stat mult pe gânduri după descoperirea macabră și au contactat în cel mai scurt timp autoritățile pentru a anunța evenimentul neobișnuit. Polițiștii s-au deplasat în scurt timp la fața locului pentru a confirma descoperirea muncitorilor dar și pentru a începe o anchetă care are ca scop descoperirea perioadei din care provin aceste oseminte.

Mai mult, autoritățile vor avea dificila misiune de a stabili și identifica despre osemintele câtor persoane este vorba. În apropierea grădiniței de pe strada Popa Nan din Sectorul 3 al Capitalei sunt așteptați și mai mulți antropologi care să contribuie la realizarea anchetei și la stabilirea datelor esențiale.

În această săptămână au fost descoperite oseminte și în apropierea drumului expres Craiova – Pitești

Polițiști din cadrul Secţiei 5 Poliție Rurală Pielești, județul Dolj, s-au sesizat din oficiu după ce au văzut, pe o rețea de socializare, că pe raza comunei Ghercești, în şantierul organizat pentru drumul expres Craiova-Piteşti, au fost descoperite mai multe gropi în care se află osemnite, potrivit Mediafax.

Polițiștii au mers la fața locului și au stabilit că pe raza satului Gîrleşti, comuna Gherceşti, a fost descoperit un sit arheologic cu ocazia efectuării lucrărilor la drumul expres Craiova-Pitești.

Aici sunt efectuate mai multe săpături arheologice de către reprezentanţii Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în baza autorizaţiei pentru cercetarea arheologică preventivă emisă de Ministerul Culturii.

Cookies