Raku lanseaza al patrulea album solo pe 2 octombrie

de:
22 sept. 2011
0 afișări
Raku lanseaza al patrulea album solo pe 2 octombrie

Acesta este al doilea album din decursul anului 2011.  Primul, “Emite semnale”, a fost lansat pe 6 martie 2011, tot in Silver Church. Albumul poate fi comandat prin sms de pe www.raku.ro

De ce un al doilea album anul acesta? “Pentru ca vreau sa fac muzica pe care sa o auda din ce in ce mai multi oameni si sa pot sustine aceasta activitatea cu ajutorul ei. Daca albumul „Emite semnale” s-a descarcat ilegal de pe net fara masura, asa considerand unii ca e bine sa faca, poate ca albumul „In alta frecventa” va fi cumparat de majoritatea celor care il asculta. Sper ca, in timp, ne vom civiliza cu totii si voi reusi sa ma bucur ca am lansat un album nu doar din punct de vedere muzical. In alta ordine de idei, nu vreau sa spun mai multe despre albumul „In alta frecventa”, decat ca se descrie prin piese”, spune raku.

Dupa concertul de lansare, albumul va fi disponibil pe www.raku.ro, exclusiv in format electronic (mp3).

raku face un apel catre toti cei care ii asculta piesele: “Ii rog sa ajute la vanzarea albumului astfel: NU-L PUNETI LA DOWNLOAD PE INTERNET! Fiind deja al patrulea material, nu de promovare si notorietate ducem lipsa, ci de sustinere reala. Multumim celor care sustin artistii romani cumparand muzica!”
Event FB: www.facebook.com/event.php?eid=129020130530461

Biografie

raku a inceput sa asculte hip hop in 1993, iar un an mai tarziu, incepe sa se antreneze pentru a performa ca MC.

Prima aparitie live a lui raku are loc in 1995, in cartierul Berceni, la o actiune de propaganda politica a cenaclului „Totusi iubirea”. Prima aparitie discografica se intampla in anul 1997, pe piesa „Mai multi bani mai multe probleme” inclusa in compilatia Marpha Hip hop 2.

Prima trupa in care a activat si a inceput sa se gandesca serios la muzica se numea Utopik (in componenta raku si Drops).

A facut parte din formatia Morometzii alaturi de care a lansat trei albume si mai tarziu din formatia Zale cu care a lansat “Chei Verbale” si “Respect”.

Mai multe despre istoricul albumelor semnate raku, aici: www.raku.ro/istoric.php

www.raku.ro

www.facebook.com/raku.oficial

Cookies