raku ~ lansare album “O să-ţi placă “

de:
01 nov. 2012
0 Afișari
raku ~ lansare album “O să-ţi placă “

Noul album, intitulat “O să-ţi placă “ este, după cum precizează însuşi artistul, “un material în care se luptă calitatea cu cantitatea“.

Pentru a rămâne la curent cu detaliile despre noul album şi
evenimentul de lansare ,accesați paginile:
http://www.facebook.com/raku.oficial
http://www.youtube.com/user/rakuCBR
http://www.raku.ro

raku a început să asculte hip hop în 1993, iar un an mai târziu, a început să se antreneze pentru a performa ca MC.
Prima apariție live a lui raku a avut loc în 1995. Prima apariție discografică se intâmpla în anul 1997, pe piesa “Mai mulți bani mai multe probleme”, inclusă în compilația Marpha Hip Hop 2. Prima trupă în care a activat şi a început să se
gândescă serios la muzică se numea Utopik (în componența raku şi Drops). A făcut parte din formația Morometzii alături de care a lansat trei albume iar mai târziu din formația Zale, cu care a lansat “Chei Verbale” şi “Respect”.
Până acum, artistul a lansat cinci materiale solo: „In mediu vitreg” (2002), „rezistența” (2009), „emite semnale” (2011), ” în altă frecvență” (2011), „Fuzionare (remix collabos)” (2012). raku e născut în zodia racului (de unde şi numele de scenă pe care şi l-a ales).

Istoricul albumelor şi proiectelor la care a participat raku:
www.raku.ro/istoric

Biletele sunt disponibile la presale la prețul de 15 ron sau în ziua de concert la intrare la prețul de 20 Ron.
Deasemenea, va exista un nr de 50 bilete VIP la prețul de 45 Ron ce vor include accesul la concert, ultimul material discografic precum şi afişe in serie limitată cu autograful artistului.

Cookies