Raiul neașteptat al pisicilor din București: Cimitirul Bellu. „Sunt magnet pentru turiști, vă rugăm să le respectați!”

23 mai 2023
2645 Afișari
Raiul neașteptat al pisicilor din București: Cimitirul Bellu. „Sunt magnet pentru turiști, vă rugăm să le respectați!”
Raiul neașteptat al pisicilor din București: Cimitirul Bellu. „Sunt magnet pentru turiști, vă rugăm să le respectați!”. Sursa foto: Facebook/ Cimitirul Bellu - Muzeu în aer liber

Articol susținut de The Vets.

Cimitirul Bellu a devenit raiul pisicilor din București. Aici, în muzeul în aer liber din Sectorul 4, există una dintre cele mai mari populații de feline din oraș. Angajații cimitirului le asigură hrană și apă și chiar le-au construit căsuțe. Majoritatea pisicilor sunt sterilizate, iar în scurt timp vor fi sterilizate și celelalte.

Cimitirul Bellu: Raiul neașteptat al pisicilor din București😸

Reprezentanții muzeului în aer liber din Capitală au anunțat că pisicile din Cimitirul Bellu pot dezvolta un adevărat brand, care să devină magnet pentru turiști. Aici exisă una dintre cele mai mari populații de mâțe din București:

Dragi vizitatori,
Pisicile noastre pot dezvolta un adevărat brand, care să fie un magnet pentru turiști. Acest lucru se întâmplă deoarece noi avem una dintre cele mai mari populații de pisici din București, dacă ne referim la exemplar/ metru patrat 🙂!

Pisicile nu sunt agresive și și-au găsit loc de refugiu în cimitir după ce, în urmă cu mai mulți ani, au fost prinși și relocați câinii agresivi.

Administrația Cimitirului Bellu a cumpărat hrană pentru pisici și a creat puncte unde blănoasele pot mânca și bea apă. Totodată, au fost construite și mici căsuțe pentru pisici.

Când nu au poftă de crocănele sau pliculeț, masa lor constă în șoricei și zburătoare, transmit reprezentanții Cimitirului Bellu pe Facebook.

„Vă rugăm să le respectați!”

Administrația muzeului în aer liber din Sectorul 4 îi roagă pe vizitatori să respecte pisicile, să nu le lovească sau agreseze, ele fiind parte din Cimitirul Bellu.

Agresorii vor fi reținut de către angajații cimitirului și vor fi predați poliției animalelor, potrivit legii.

Ele vă vor însoți pe aleile cimitirului și vă vor face vizita mult mai plăcută 😊!

P. S. O mare parte a pisicilor sunt sterilizate (au cupaj la urechi). Celelalte vor fi sterilizate în scurt timp 😊.
Spor la vizitat! 🐈

Cookies