Raiffeisen Bank se va muta în cel mai înalt turn din România din 2013

de:
14 dec. 2011
0 Afișari
Raiffeisen Bank se va muta în cel mai înalt turn din România din 2013

Cladirea SkyTower va avea 37 de etaje si 137 metri si va fi livrata la sfarsitul anului 2012, urmand sa devina cea mai inalta cladire din Bucuresti.

Raiffeisen Bank se va muta in 2013 si va ocupa etajele 2-7 inclusiv, precum si o parte din cladirea de sapte niveluri, Floreasca Office.

“Oferta de spatii de birouri care sa corespunda cerintelor noastre, este foarte restransa in Bucuresti. Acesta este motivul pentru care asteptam finalizarea SkyTower si ne bucuram sa putem oferi clientilor si angajatilor nostri un mediu de afaceri corespunzator“, a spus Steven van Groningen, CEO al Raiffeisen Bank S.A.

Raiffeisen Bank International a cumparat turnul cu 37 de etaje

Raiffeisen evolution, constructorul SkyTower, a finalizat pe data de 21 noiembrie anul curent vanzarea proiectului catre Raiffeisen Property InternationaI GmbH, membra a concernului Raiffeisen Bank International AG (RBI).

„Acest proiect a fost gandit initial pentru investitori, insa ca urmare a schimbarii conditiilor-cadru, si anume hotararea Raiffeisen Bank S.A. de a avea un nou sediu central, acesta a evoluat catre un proiect de prestari servicii“, a spus Markus Neurauter, purtator de cuvant al board-ului executiv al Raiffeisen evolution.

In cadrul complexului imobiliar din Calea Floreasca, Raiffeisen evolution va construi proiectul comercial Promenada Shopping Center, in calitate de dezvoltator.

Lucrarile de constructie pentru proiectul SkyTower sunt in plina desfasurare, in prezent ajungandu-se la nivelul etajului 12 si, in paralel, derulandu-se lucrarile la fatada.

Cookies