Răfuială în trafic în București între două clanuri rivale. O femeie a fost împușcată în față și totul s-a terminat cu percheziții

08 nov. 2021
23243 Afișari
Răfuială în trafic în București între două clanuri rivale. O femeie a fost împușcată în față și totul s-a terminat cu percheziții
Răfuială în trafic în București între două clanuri rivale. O femeie a fost împușcată în față și totul s-a terminat cu percheziții

Un scandal imens a avut loc în trafic recent, însă despre el s-a aflat foarte târziu, după ce au avut loc ample cercetări în această speță. Se pare că la final de octombrie două clanuri interlope din Capitală s-au bătut în trafic, iar o femeie chiar a ajuns să fie împușcată în față.

Două clanuri interlope din București s-au bătut serios în trafic în Sectorul 1, chiar în apropierea unei secții de poliție din Capitală. În urma incidentului o femeie a fost împușcată în față cu un pistol cu aer comprimat. Ulterior, polițiștii din București au făcut percheziții în mai multe adrese din județul Ilfov, numeroase persoane ajungând în arest preventiv, ar altele la spital din cauza rănilor.

Conform informațiilor apărute foarte târziu, ținând cont că indicentul de la care a pornit totul a avut loc în 23 octombrie, mai multe persoane au ajuns la spital cu răni serioase, printre care și o femeie care a fost împușcată în față. Scandalul sângeros s-a petrecut între două clanuri din județul Ilfov, într-o intersecție din S1, asta după ce un microbuz în care se aflau mai multe persoane a fost blocat în trafic.

Scandal în trafic cu persoane arestate preventiv

În ultima altercației violente, cinci persoane au fost arestate preventiv. Se pare că a fost vorba de un adevărat război între clanurile de la marginea Capitalei. Conform unor surse din Poliția Capitalei, citate de gândul.ro, în data de 23 octombrie, un microbuz în care se aflau șase membri ai unui clan din Chitila, a fost blocat în trafic de două mașini pline cu persoane înarmate și pregătite de luptă. Se pare că aceștia au coborât cu bâte, săbii și arme de foc din mașină și inițial au început să distrugă mașina Mercedes Vito, pentru a putea ajunge la rivalii care refuzau să coboare din mașină.

Într-un final, s-a ajuns la o luptă în toată regulă, cu mai multe focuri de armă. De asemenea, o femeie a fost împușcată în față cu un pistol cu bile de la mică distanță, ajungând apoi la sital. În locul unde a avut loc incidentul în trafic au ajuns mai multe mașini de poliție ale Secției 5 dar și ambulanțe care au transportat victimele la spital.

Ulterior, chiar a doua zi, au urmat percheziții domiciliare la mai multe adrese, de unde s-au ridicat arme de foc neletale, săbii, topoare, bâte și alte arme albe extrem de inventive. Totuși, se pare că cei vizați nu se aflau acasă la venirea poliției.

Ulterior, se pare că aceștia au venit singuri, a doua zi la sediul Secției 5, pentru audieri. Mai mult, atunci a mai avut loc o ceartă chiar în fața secției de poliție, însă conflictul a fost aplanat rapid.

Atacatorii ar fi persoane violente din Mogoșoaia

Polițiștii spun că atacatorii ar fi persoane violente cunoscute din Mogoșoaia. Cinci dintre aceștia au fost arestați preventiv de magistrații Judecătoriei Sectorului 1, însă, liderul clanului ar fi fost lăsat în libertate de judecători și va fi cercetat sub control judiciar. Se pare că totul ar fi plecat de la achiziționarea unui imobil din Chitila pe care  și-l doresc ambele clanuri implicate.

Cookies